Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Νικολαίδης Diesel Service εξειδικευμένο συνεργείο και ανταλλακτικά στον Ασπρόπυργο. Το συνεργείο Nikolaidis Diesel Service αντιμετωπίζει κάθε πελάτη-οδηγό με εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν με

Νικολαίδης Diesel Service εξειδικευμένο συνεργείο και ανταλλακτικά στον Ασπρόπυργο. Το συνεργείο Nikolaidis Diesel Service αντιμετωπίζει κάθε πελάτη-οδηγό με εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν με ακρίβεια τις μοναδικές ανάγκες του.

Νικολαίδης Diesel Service εξειδικευμένο συνεργείο και ανταλλακτικά στον Ασπρόπυργο

32 441 Επισκέψεις στο άρθρο

Νικολαίδης Diesel Service εξειδικευμένο συνεργείο και ανταλλακτικά στον Ασπρόπυργο. Εξοπλισμός, διαρκής εκπαίδευση, ποιοτική παροχή υπηρεσιών, hi-tech διαγνώσεις, γνήσια ανταλλακτικά και κινητό συνεργείο. Όλα αυτά στο δοκιμαστήριο αντλιών και μπεκ ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE.

ILEP
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Service με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία για 15 χρόνια σε αντλίες πετρελαίου & μπεκ παντός τύπου! Στο συνεργείο φορτηγών ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE όλες οι εργασίες τελούνται κάτω από αυστηρό έλεγχο, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές που δίνει ο κατασκευαστής. 

Κοινοποίησέ το »


Oι πελάτες του επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με  έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς, έχοντας παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάριαΕπενδύουν συνεχώς σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης με σκοπό την ακριβής διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε βλάβης. 

Είτε για αποκατάσταση είτε για προληπτική συντήρηση (που αποτελεί την καλύτερη μέθοδο για να αποφύγει ο επαγγελματίας τις απρογραμμάτιστες ακινητοποιήσεις), προσφέρει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Ο προληπτικός έλεγχος και συντήρηση που διεξάγεται στο συνεργείο του επιλύει μικρά προβλήματα προτού εξελιχθούν και, προφανώς, γίνουν πιο δαπανηρά.

Αντιμετωπίζει κάθε πελάτη - οδηγό (ή επιχείρηση) με εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν με ακρίβεια τις μοναδικές ανάγκες του. Ρυθμίζει ραντεβού και χρόνους, ενημερώνει εκ των προτέρων για τα κόστη και υλοποιεί τις προγραμματισμένες εργασίες.

Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των φορτηγών σας.
Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των φορτηγών σας.


Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2006 και από το 2020 εδρεύει σε  ένα υπερσύγχρονο χώρο 300τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των φορτηγών σας.

Εξειδικεύονται στις αντλίες πετρελαίου και μπεκ παντός τύπου, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, όπως : BOSCH, DELPHI, DENSO, CUMMINS,  CATERPILLAR, ZEXEL, SIEMENS και VDO.
Είναι experts στις αναβαθμίσεις εγκεφάλων (και αύξηση της ιπποδύναμης) και στην επισκευή Turbo .  

Είτε για αποκατάσταση είτε για προληπτική συντήρηση, η ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE προσφέρει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες.
Είτε για αποκατάσταση είτε για προληπτική συντήρηση, η ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE προσφέρει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες. 

Το συνεργείο  ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE είναι πλήρως εξοπλισμένο για την επισκευή & συντήρηση παντός τύπου αντλιών, όπως:
- Περιστροφικές
- UIS (UNIT INJECTOR SYSTEM)
- PLD
- COMMON RAIL