Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
ΡΗΓΑΣ ΑΒΕΕΕ  εξουσιοδοτημένο συνεργείο IVECO στο Ρέντη. Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο IVECO Ν. & Ε. ΡΗΓΑΣ ΑΒΕΕΕ θα βρεις τα πάντα για το επαγγελματικό σου αυτοκίνητο.

ΡΗΓΑΣ ΑΒΕΕΕ εξουσιοδοτημένο συνεργείο IVECO στο Ρέντη. Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο IVECO Ν. & Ε. ΡΗΓΑΣ ΑΒΕΕΕ θα βρεις τα πάντα για το επαγγελματικό σου αυτοκίνητο.

ΡΗΓΑΣ ΑΒΕΕΕ εξουσιοδοτημένο συνεργείο IVECO στο Ρέντη

12 265 Επισκέψεις στο άρθρο

ΡΗΓΑΣ ΑΒΕΕΕ εξουσιοδοτημένο συνεργείο IVECO στο Ρέντη. Η εταιρεία Ν. & Ε. ΡΗΓΑΣ ΑΒΕΕΕ δραστηριοποιείται τα τελευταία 40 χρόνια στην επισκευή επαγγελματικών οχημάτων. Σκοπός της εταιρείας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, για αυτό το λόγο το εύρος των εργασιών που προσφέρει είναι μεγάλο.

SEMITRON
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Η εταιρεία Ν. & Ε. ΡΗΓΑΣ ΑΒΕΕΕ Η εταιρεία Ν. & Ε. ΡΗΓΑΣ δραστηριοποιείται τα τελευταία 40 χρόνια στην επισκευή επαγγελματικών οχημάτων. Σκοπός της εταιρείας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, για αυτό το λόγο το εύρος των εργασιών που προσφέρει είναι μεγάλο.
Η κάθετη μονάδα παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνει SERVICE & επισκευή οχημάτων και μηχανών, καθώς επίσης τμήματα φανοποιείας και βαφής, αποτελώντας μια ολοκληρωμένη λύση. Οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται και στο τομέα του εμπορίου μεταχειρισμένων επαγγελματικών οχημάτων.

Κοινοποίησέ το »

Το εργατικό δυναμικό τους διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, εμπειρία καθώς και συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις με το καλύτερο και ποιοτικότερο τρόπο κάτι που εντείνεται απο το γεγονός ότι η εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο της IVECO. Μέσω των παραπάνω η Ν. & Ε. ΡΗΓΑΣ ΑΒΕΕΕ δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.Είτε πρόκειται για αποκατάσταση είτε για προληπτική συντήρηση (που αποτελεί την καλύτερη μέθοδο για να αποφύγει ο επαγγελματίας τις απρογραμμάτιστες ακινητοποιήσεις), προσφέρει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Ο προληπτικός έλεγχος και συντήρηση που διεξάγεται στο συνεργείο του επιλύει μικρά προβλήματα προτού εξελιχθούν και, προφανώς, γίνουν πιο δαπανηρά. Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζει κάθε πελάτη-οδηγό (ή επιχείρηση) με εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν με ακρίβεια τις μοναδικές ανάγκες του. Ρυθμίζει ραντεβού και χρόνους, ενημερώνει εκ των προτέρων για τα κόστη και υλοποιεί τις προγραμματισμένες εργασίες.

Όποιο και να είναι το πρόβλημα του φορτηγού σας, μικρής ή μεγάλης σημασίας αντιμετωπίζεται με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.Ορισμένες υπηρεσίες επισκευής αυτοκινήτων που προσφέρει η εταιρεία  Ν. & Ε. ΡΗΓΑΣ ΑΒΕΕΕ είναι οι:
- Γενικό Service
- Ηλεκτρονική διάγνωση
- Μηχανικές επισκευές
- Σασμάν
- Προγράμματα αναβάθμισης υποδύνβαμης
- Ηλεκτρολογικές εργασίες
- Εγγύηση εργασίας 

Ποιότητα
Στόχος της εταιρείας Ν. & Ε. ΡΗΓΑΣ ΑΒΕΕΕ είναι η παροχή αξιόπιστων, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιό άρτια, αξιόπιστα και εξελιγμένα μηχανήματα.

Επαγγελματισμός
- Ενημέρωση του πελάτη για την πορεία των εργασιών.
- Παράδοση των οχημάτων την προσυμφωνημένη ημέρα και ώρα.
- Υπεύθυνη εργασία και φιλική εξυπηρέτηση από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν.
 

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ