Το εξειδικευμένο συνεργείο ΚΟΥΤΡΑΣ SPEED διαθέτει την γνώση και τον κατάλληλο εξοπλισμό για το service  MERCEDES, MAN & SETRA φορτηγών αλλά και  αυτοκινήτων (και αγωνιστικών).

Top quality service φορτηγών από την Κούτρας Speed

3094 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/7/2021

Κnow how & εξειδίκευση 40+ ετών. Ο κατάλληλος εξοπλισμός και όλα τα ανταλλακτικά που θα χρειαστεί το φορτηγό ή το αυτοκίνητο σας. Φιλική και άμεση εξυπηρέτηση. Στη σωστή τιμή. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά ενός Specialist στο Service. Μιλάμε για το συνεργείο ΚΟΥΤΡΑΣ SPEED !

 

Oι πελάτες του επί σειρά ετών (από το 1980), γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με  έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης.

Kοινοποίησε το »


Είτε για αποκατάσταση είτε για προληπτική συντήρηση (που αποτελεί την καλύτερη μέθοδο για να αποφύγει ο επαγγελματίας τις απρογραμμάτιστες ακινητοποιήσεις), προσφέρει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Ο προληπτικός έλεγχος και συντήρηση που διεξάγεται στο συνεργείο του επιλύει μικρά προβλήματα προτού εξελιχθούν και ,προφανώς, γίνουν πιο δαπανηρά.

Αντιμετωπίζει κάθε πελάτη-οδηγό (ή επιχείρηση) με εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν με ακρίβεια τις μοναδικές ανάγκες του. Ρυθμίζει ραντεβού και χρόνους, ενημερώνει εκ των προτέρων για τα κόστη και υλοποιεί τις προγραμματισμένες εργασίες.

Το εξειδικευμένο συνεργείο ΚΟΥΤΡΑΣ SPEED διαθέτει την γνώση και τον κατάλληλο εξοπλισμό για το service  MERCEDES, MAN & SETRA φορτηγών αλλά και  αυτοκινήτων (και αγωνιστικών) . 

Δεν έχει σημασία ποιο φορτηγό οδηγείτε ή πότε το αγοράσατε. Διαθέτει ή χρησιμοποιεί ανταλλακτικά που πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έτσι ώστε να "κουμπώνουν" χωρίς προβλήματα και να κρατάνε ... μάχιμο και αποδοτικό το εργαλείο δουλειάς σας

Σημειώστε πως η επιχείρηση δραστηριοποιείται και στο χονδρικό εμπόριο ανταλλακτικών. 
Επίσης διαθέτει κινητό συνεργείο  προκειμένου να δώσει επιτόπου λύση στο πρόβλημά σας


Υπηρεσίες - Παροχές του συνεργείου ΚΟΥΤΡΑΣ SPEED:
  • Ηλεκτρολογικά Συστήματα Αυτοκινήτων 
  • Συνεργείο Φορτηγών &Αυτοκινήτων
  • Ανταλλακτικά παντός τύπου
  • Μπαταρίες Αυτοκινήτων
  • Ηλεκτολογείο
  • Επισκευή μίζας
  • Επισκευή δυναμό κ.α.
Διαθέτει τα πλέον σύγχρονα συστήματα διάγνωσης, για μία και έξω επισκευή (και όχι επαναλαμβανόμενους ελέγχους που καθυστερούν την δουλειά του επαγγελματία οδηγού). Εμπιστευτείτε την ΚΟΥΤΡΑΣ SPEED!

Kοινοποίησε το »

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ