Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εκτός των πολλαπλών εχεγγύων για τη βέλτιστη αποδοτικότητα που προσφέρουν ήδη και οι συμβατικές εκδόσεις του, όπως π.χ. το ευρύχωρο και πλούσιο εξοπλισμένο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών

Μέσω της χρήσης ταχυφορτιστή ισχύος 115 kWh, η φόρτιση των μπαταριών του e-Transit από το 15% στο 80% της χωρητικότητας τους, θα μπορεί να επιτευχθεί σε μόλις 34 λεπτά!

Mέσω του καινοτόμου συστήματος «Pro Power OnBoard» το e-Transit θα μπορεί να τροφοδοτήσει τη χρήση εξοπλισμού από τον χρήστη του, λειτουργώντας ως πηγή ηλεκτρικού φορτίου ισχύος 2,3 kW.

Όγκο φόρτωσης έως και 15,1κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο έως και 1.616 κιλών θα προσφέρουν οι εκδόσεις Van του e-Transit!

Πλούσια γκάμα εκδόσεων και ωφέλιμο έως 2,0t.

1.325 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2020)

Oι μελλοντικές, ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του Ford Transit θα είναι διαθέσιμες σε πολλαπλές εκδόσεις ως προς το μήκος μεταξονίου και αμαξώματος καθώς και ως προς το ύψος της οροφής (στις εκδόσεις Van) ενώ θα υπάρχουν και παραλλαγές αμαξώματος με ανοικτό χώρο φόρτωσης, διπλή σειρά καθισμάτων κ.ο.κ.
Χάρη στον πλήρη ανασχεδιασμό τόσο του συστήματος μετάδοσης της κίνησης (κινητήριος ο πίσω άξονας) αλλά και στην πίσω ανάρτηση («heavy-duty» διάταξη με ημι-υστερούντες βραχίονες), διασφαλίζεται η βέλτιστη ευστάθεια του οχήματος στις στροφές και η καλύτερη δυνατή ελκτική πρόσφυση, ανεξαρτήτως της ύπαρξης φορτίου ή όχι. 
Η Ford ανακοινώνει προς το παρόν πως το νέο E-Transit θα προσφέρεται σε 25 διαφορετικές εκδόσεις με μεικτό βάρος 3,5 t., 3,9 t. ή 4,25t. με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1.616 κιλών για τις εκδόσεις Van και έως 1.967 κιλών για τις εκδόσεις με ανοικτή καρότσα. 
Παράλληλα, οι εκδόσεις Van θα προσφέρουν μέγιστο ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως και 15,1κ.μ., δηλαδή επιδόσεις αντίστοιχες με αυτές των συμβατικών εκδόσεων του μοντέλου. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)