Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

… όπως και το νέο Opel Combo-e, μπορεί να υποστηρίξει φορτία όγκου έως και 4,4 κ.μ.

Το νέο Citroen e-Berlingo είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με μήκος αμαξώματος έως και 4,75μ. και…

Δύο εκδόσεις αμαξώματος και ωφέλιμος όγκος έως 4,4 κ.μ.

1.371 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2021)

Εξωτερικά, οι ηλεκτρικές εκδόσεις των Vanettes δεν έχουν σημαντικές διαφορές σε σχέση με τις συμβατικές εκτός από τα τροποποιημένα λογότυπα και την αντικατάσταση του στομίου πλήρωσης καυσίμου με το ακροφύσιο για την φόρτιση των μπαταριών.
Στο εσωτερικό έχουν προβλεφθεί έως και τρεις θέσεις ενώ, ως εξαιρετικά πρακτική κρίνεται η διασφάλιση αποθηκευτικών χώρων συνολικού όγκου 112 λτ.(!) εντός της καμπίνας! Φυσικά, το διπλό κάθισμα των συνοδηγών είναι πολύ-λειτουργικό καθώς οι πλάτες των θέσεων μπορούν να αναδιπλωθούν και να μετατραπούν σε ειδικό τραπεζάκι, την ίδια στιγμή που μέσω αυτού, επιτυγχάνεται η αύξηση του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης για τη μεταφορά φορτίων αυξημένου μήκους.
Σε ότι αφορά στον οδηγό, έχει στη διάθεση του εκτός από τον –και- ψηφιακό πίνακα οργάνων, μια κεντρική κονσόλα με οθόνη αφής έως και 10 ιντσών, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών του οχήματος. Την ίδια στιγμή, μέσω του συστήματος «Head-Up Display», επιλεγμένες πληροφορίες προβάλλονται στη βάση του ταμπλό, σε μια ειδική διάφανη οθόνη.
Σε ότι αφορά στον οδηγό, έχει στη διάθεση του έναν νέο επιλογέα ταχυτήτων (e-Toggle) με τις ενδείξεις Park, Rear, Neutral, Drive & Brake (όπως σε όλα τα συμβατικά αυτόματα κιβώτια) ενώ υπάρχει και ένας δεύτερος επιλογέας για τα προγράμματα οδήγησης (Eco, Normal, Power) με βάση τα οποία διαμορφώνεται η απόδοση του κινητήρα και κατά συνέπεια η μέγιστη αυτονομία του οχήματος,
Ηλεκτρικά ελεγχόμενο είναι και το χειρόφρενο ενώ συνολικά 18 νέες τεχνολογίες που σχετίζονται με την άνεση και την ασφάλεια των οχημάτων κατά την κίνηση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες χρήσης, είναι διαθέσιμες στον βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό.

 
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)