Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Mercedes-Benz Sprinter - H νέα τάξη πραγμάτων!

7.024 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Η εντελώς νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter ξεκίνησε πρόσφατα την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά, φιλοδοξώντας να οδηγήσει τους απανταχού επαγγελματίες στον νέο κόσμο των μεταφορών,
όπως τον οραματίζεται! 
Το νέο Mercedes-Benz Sprinter είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 1.700 εκδόσεις, μεικτό βάρος από 3,0 – 5,5t. και μια εντυπωσιακή ποικιλία ηλεκτρονικών συστημάτων που εγγυώνται τόσο την βελτίωση της άνεσης και ασφάλειας για τον οδηγό και το φορτίο, όσο και της αποδοτικότητας του ιδιοκτήτη του.

Ο νέος –συνδεδεμένος- κόσμος των μεταφορών
Χωρίς να σταθούμε στους εξαιρετικούς χώρους και τα αναπαυτικά καθίσματα ή το υψηλό επίπεδο άνεσης, αξίζει να εστιάσουμε στην –έως και 10,25 ιντσών- οθόνη αφής που προσφέρεται με το νέο Sprinter, μέσω του οποίου οι επιβάτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του συστήματος πολυμέσων «MBUX», το οποίο φυσικά ελέγχεται και με φωνητικές εντολές.

Αποδοτικότερο από ποτέ!
Με μεικτό από 3,0 – 5,5t., το νέο Sprinter προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος έως και 4,7μ., ωφέλιμο όγκο έως και 17,0κ.μ. ενώ, μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους άνω των 3,0t. στις εκδόσεις Van.
Προσεχώς και ηλεκτροκίνητες εκδόσεις
Πέραν των πετρελαιοκινητήρων με ισχύ από 114 – 190 ίππους που συνδυάζονται με ένα νέο χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματα κιβώτια 7 – 9 σχέσεων, το Sprinter θα λανσαριστεί μέσα στο 2019 και σε ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. Παράλληλα, θα προσφέρεται με μετάδοση της κίνησης στους εμπρός, τους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς.