Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εργασία και χαρά!

4.020 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

Με τη νέα X-Class, η Mervedes-Benz προσεγγίζει μια νέα γενιά οδηγών που εκτός από το να εργάζεται σκληρά, ξέρει και πώς να διασκεδάζει. Ανακαλύψτε τον πολύπλευρο χαρακτήρα του νέου –premium- Pick-Up.

H πολυαναμενόμενη X-Class, το νέο Pick-Up της Mercedes-Benz έφτασε και στην ελληνική αγορά, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι σε θέση να προσφέρει εντυπωσιακούς σε επιδόσεις, εκπροσώπους, σε όλες τις κατηγορίες επαγγελματικών οχημάτων.
Η σχεδίαση της Χ-Class κινείται σε δύο άξονες. Ο προφανής είναι αυτός των επαγγελματικών οχημάτων: μεγάλος χώρος φόρτωσης πίσω (1.587 χλστ.), μακρύς πίσω πρόβολος και διπλή καμπίνα. Και μετά συναντά κανείς το εμπρός μέρος το οποίο δανείζεται μπόλικη από την αύρα των SUV της φίρμας με απαλές καμπύλες, μάσκα με δύο «πτερύγια» κι ένα μεγάλο αστέρι στο κέντρο. Όλα αυτά βέβαια σε ένα σύνολο μήκους 5,34 μέτρων και σχεδόν 2x2 σε πλάτος και ύψος (1,92x1, 82 μ. για την ακρίβεια) καταλαβαίνει κανείς πόσο επιβλητικά δείχνουν και πόσο γεμίζουν τον εσωτερικό καθρέφτη των ταπεινών επιβατικών σε συνθήκες αστικής κίνησης.
Το αξιοσημείωτο σχετικά με την εμφάνιση της X-Class είναι ότι, ενώ αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας και premium προσωπικότητας, δε δείχνει λεπτεπίλεπτη και εύθραυστη. Οδηγώντας δηλαδή δεν έχεις ιδιαίτερους ενδοιασμούς να την «κακομεταχειριστείς» μήπως και πάθει κάτι κακό κάποιο από τα όμορφα περιφερειακά της. Το αντίθετο μάλιστα, ειδικά μόλις αντιληφθείς ότι κάτω από το αμάξωμα κρύβεται μια αυθεντικά σκληροτράχηλη συνταγή με σασί τύπου σκάλας και ανάρτηση σχεδιασμένη για heavy duty σκοπούς.