Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μπαίνετε στην πρίζα για χώμα; (+vid)

10.819 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2020)

Δείτε το ηλεκτροκίνητο Pick-Up «R1T» της Rivian σε εντατικές δοκιμασίες εκτός δρόμου, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της παραγωγής του…

Το πλήρως ηλεκτροκίνητο Pick-Up της εταιρείας Rivian με την ονομασία «R1T» παρουσιάστηκε επίσημα το 2018, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες και σύντομα αναμένεται να τεθεί στο στάδιο της μαζικής παραγωγής, δεδομένου ότι, οι εντατικές δοκιμές εξέλιξης του, έχουν πλέον φτάσει στο τελικό στάδιο.
Πέραν των εξαιρετικών μεταφορικών του δυνατοτήτων, δεδομένου ότι είναι σε θέση να έλξει φορτία βάρους έως 3,5t. ή να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 800 κιλών, το R1T διακρίνεται και για τις εντυπωσιακές του επιδόσεις δεδομένου ότι για την επιτάχυνση του από στάση στα 100 χλμ./ώρα, απαιτούνται μόλις 3,0δλ.!
Επιπρόσθετα, η συστοιχία μπαταριών των 180 kWh με τις οποίες εφοδιάζεται, του διασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία έως και 644 χλμ. σύμφωνα με τον κατασκευαστή!
Στο video που σας προσφέρουμε μπορείτε να δείτε πως ένα –μεσαίου μεγέθους- ηλεκτροκίνητο Pick-Up όπως το Rivian R1T «συμπεριφέρεται» σε δύσκολες εντός και εκτός δρόμου καταστάσεις.