Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

POTHOS AUTOPARTS – Γιάννής & Γεώργιος Πόθος

3.436 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2014)

Η εταιρεία Pothos Autoparts δραστηριοποιείται στην εμπορία και διάθεση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών του Volkswagen Group (Seat-Skoda-VW-Audi) για περισσότερο από 30 έτη.

Η εταιρεία Pothos Autoparts με έδρα στο Κορωπί, στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στην εμπορία και διάθεση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών του Volkswagen Group (Seat – Skoda – VW – Audi). Με πολυετή εμπειρία στον χώρο – που ξεπερνάει τα 30 χρόνια – υψηλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων κατάλληλα για κάθε ανάγκη του οχήματος σας .
Ειδικότερα, στην Pothos Autoparts στο Κορωπί θα βρείτε μια τεράστια γκάμα σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για αυτοκίνητα Seat, Skoda, VW, και Αudi. Όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και σε άριστη κατάσταση, διασφαλίζοντας ότι απολαμβάνετε τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεση σας για να σας καθοδηγήσει σωστά ώστε να επιλέξετε την καταλληλότερη και πιο συμφέρουσα λύση για εσάς.
Η άμεση διαθεσιμότητα σε όλα τα ανταλλακτικά σε συνδυασμό με τις ασυναγώνιστες τιμές, μας επιτρέπουν να χτίζουμε σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στο διευρυμένο πελατολόγιο μας περιλαμβάνονται συνεργεί, μάντρες αυτοκινήτων αλλά και ιδιώτες, ενώ έχουμε τη δυνατότητα εξυπηρέτηση όχι μόνο στο Κορωπί αλλά και στην  Αθήνα, την Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ειδικότερα στην Pothos Autoparts στο Κορωπί διαθέτουμε τα εξής μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων: μηχανικά μέρη, μετώπες κομπλέ, είδη φανοποιίας, air bag, και ζάντες.

Λ. Κορωπίου Βάρης 195 
Κορωπί.
Τηλ. 210-6627680
Site: www.pothos-parts.gr