Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

O ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Ιωάννης Ανδρ. Ζυγογιάννης.

I. Ζυγογιάννης: Το Ταξί σήμερα

3.823 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2014)

Έπειτα από χρόνια εμπειρίας στο κλάδο του ταξί και έχοντας κερδίσει την καθολική εμπιστοσύνη των επαγγελματιών και των ενδιαφερόμενων ιδιωτών που επενδύουν στην αγορά του ταξί , η εταιρία, Ιωάννης Ανδρ. Ζυγογιάννης Ταξί, με σύμμαχο την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό που διακρίνει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρίας, αναδεικνύεται ο πολυτιμότερος συνεργάτης σας στις επιβατικές μεταφορές. Για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας μίλησε στο Auto Triti Επαγγελματικά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Ιωάννης Ανδρ. Ζυγογιάννης.

Στο ερώτημα τι μπορεί να κάνει έναν νέο άνθρωπο να ασχοληθεί με το ταξί η απάντηση που περιλαμβάνει αξίες και συναισθήματα όπως η οικογενειακή παράδοση, το μεράκι, η αγάπη για το τιμόνι, η περιπέτεια, η γοητεία του απρόβλεπτου, η άγρια ομορφιά του δρόμου, δεν αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις όσον αφορά αυτά τα μικρά μυστικά που μοιράζονται όσοι αγαπούν πραγματικά αυτό το χώρο και τα οποία τους εξασφαλίζουν μια σταθερά επιτυχημένη πορεία σε αυτόν.
¶λλωστε η δουλειά στο ταξί είναι όπως η ζωή. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, τίποτα δεν είναι στανταρισμένο, με χαρές, με λύπες, με αναποδιές, με τύχη, με ατυχία. Σ Άαυτή τη δουλειά μένεις όχι από ανάγκη αλλά από μεράκι. Αν τη σνομπάρεις σε τιμωρεί, σε αποβάλλει, Αν την αγαπάς στο ανταποδίδει.  
Έτσι κι ο Ιωάννης Ανδρ. Ζυγογιάννης αποφάσισε για όλους αυτούς τους λόγους να δραστηριοποιηθεί  στο χώρο αυτό από το 2005, επεκτείνοντας μια ήδη καταξιωμένη οικογενειακή επιχείρηση ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις στον κλάδο. Δίνοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σημαντικό πελατολόγιο με αξιόπιστες και μακροχρόνιες συνεργασίες. Σε αυτά τα δέκα χρόνια  λειτουργίας, η εταιρία πέρασε από όλα τα στάδια εργασιών που αφορούν ένα ταξί. Από την αγορά και την πώληση της άδειας, από την ενοικίαση, την ασφάλιση των οχημάτων και άλλα. Σήμερα παρέχει στους πελάτες της Ολοκληρωμένη Διαχείριση Ταξί. Μέσα από την καθημερινή αλληλεπίδραση με τους πελάτες μας και την προσήλωση μας στο να βελτιώνουμε συνεχώς το φάσμα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, είμαστε σε θέση να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο κομμάτι της αγοράς και της πώλησης αδειών. Η ειδίκευση μας στο κομμάτι της μεσιτείας αδειών έχει προσελκύσει πολλούς αγοραστές και επενδυτές που βλέπουν το κομμάτι αυτό του ταξί ως μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για την τοποθέτηση των χρημάτων τους και την εξασφάλιση ανταγωνιστικής απόδοσης αφήνοντας σε εμάς την διαχείριση των οχημάτων τους. Οι ιδιοκτήτες έχουν εξασφαλισμένο (προπληρωμένο) μηνιαίο εισόδημα και οι οδηγοί μας πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου επαγγελματία. Η εταιρία διατηρεί ικανοποιητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, έχοντας ως πρωτεύον στόχο την κάλυψη των αναγκών όλων των συνεργατών και πελατών της με όχημα την πλήρη διαφάνεια και εμπιστοσύνη στις συναλλαγές της. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα οικονομικό περιβάλλον που έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό ως προς τις ευνοϊκές συνθήκες που επικρατούσαν για το συντριπτικό μέρος της κοινωνίας και του επιχειρίν στο παρελθόν.
Η αγορά του ταξί βιώνει κι αυτή τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Οι αντοχές της είναι ίδιες με τις αντοχές κι άλλων επαγγελματικών ομάδων. Η ανάγκη είναι άμεσα εξαρτημένη με την σταθερότητα (που ακόμα είναι ζητούμενο για την ελληνική οικονομία), την μείωση της ανεργίας, τις επενδύσεις και την ανάπτυξη. Δεν λειτουργούμε αποσπασματικά γιΆ αυτό και δεν μπορούμε να ξέρουμε το πώς θα διαμορφωθεί ο κλάδος μας την επόμενη μέρα καθώς το βέβαιο είναι ότι περνάει από φάση ανασχηματισμού όπως και τόσοι άλλοι κλάδοι.
Αισιοδοξούμε όμως, ότι το ταξί, άμεσα συνδεδεμένο με το στάνταρ της ελληνικής κοινωνάς, θα έχει και στο μέλλον τον ίδιο ή και καλύτερο ρόλο από αυτόν που έχει σήμερα.