Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Γενική Πανελλαδική συμμετείχε για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο στην 30η Διεθνή Έκθεση Philoxenia 2014, στη ΔΕΘ – Hellexpo από 13-16/11/2014.

Η Γενική Πανελλαδική στην 30η Philoxenia

1.715 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2014)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Γενικής Πανελλαδικής στην 30η Διεθνή Έκθεση Philoxenia που διοργανώθηκε από 13 – 16 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ – Hellexpro στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της Γενικής Πανελλαδικής στην Έκθεση με δικό της περίπτερο, το οποίο και επισκέφτηκαν μέλη του Δ.Σ., πελάτες, συνεργάτες, ασφαλιστικοί πράκτορες, αντιπρόσωποι, έμποροι, προμηθευτές, επιχειρηματίες και πολλοί φίλοι.

Η Γενική Πανελλαδική είναι μια Ασφαλιστική Επιχείρηση που λειτουργεί με τη μορφή Αλληλασφαλιστικού Συνεταιρισμού από το 1978.

Η κύρια δραστηριότητα της είναι η ασφάλιση των Τουριστικών Λεωφορείων των μελών της και καλύπτει όλο το εύρος των πιιθανών ασφαλιστικών κινδύνων όπως η Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων, Πυρός, Κλοπής, Θραύσης Κρυστάλλων κ.ά.

Με ηγετική θέση στον κλάδο δραστηριοποίησης της, έχει να επιδείξει 1.400 ενεργά μέλη και περισσότερα από 3.500 ασφαλισμένα οχήματα.

Παράλληλα, όλες οι παρεχόμενες καλύψεις τα υποστηρίζονται από ισχυρές και φερέγγυες αντασφαλιστικές συμβάσεις Διεθνών Οίκων.