Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Mercedes-Benz στο Caravan Salon

5.476 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2007)

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσία της Mercedes-Benz στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων του Ντίσελντορφ όπου παρουσίασε το μοντέλο Sprinter James Cook καθώς και το Viano Marco Polo Limited Edition. Επιπλέον παρουσίασε νέα τεχνολογικά συστήματα ασφάλειας.

Η άνεση και η ασφάλεια αποτελούν τους βασικούς πυλώνες στους οποίους βασίζεται η κατασκευή και η εξέλιξη των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων που έχει να επιδείξει η Mercedes-Benz.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Σαλονιού του Ντίσελντορφ, η Γερμανική εταιρείας παρουσίασε μεταξύ άλλων και τη τελευταία γενιά του συστήματος ESP με Trailer Stability Assist που αναλαμβάνει να διατηρήσει την ευστάθεια του οχήματος κατά τη ρυμούλκηση ενός τρέιλερ κάτω από όλες τις συνθήκες. Παράλληλα στο περίπτερο της Mercedes-Benz, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόσφατο βραβείο «Occupant Safety» που απέσπασαν τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα της καθώς και τα οχήματα ελευθέρου χρόνου (όπως το Viano Marco Polo) χάρη σε μια σειρά προσεγμένων τεχνολογιών που υιοθετούν όπως το πλήρες σύστημα αερόσακων στο εσωτερικό του οχήματος, τις ζώνες ασφαλείας τριών σημείων σε όλες τις θέσεις κ.ά.