Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Maxus E Deliver 3 αναμένεται να αποτελέσει μια νέα πρόταση στα ηλεκτροκίνητα Vanettes και της ελληνικής αγοράς ως το τέλος του τρέχοντος έτους

Ανακαλύψτε το νέο Maxus E Deliver 3

11.507 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2020)

Το νέο Maxus E Deliver 3 είναι ένα ηλεκτροκίνητο Vanette της SAIC Motors που σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ (και στην Ελλάδα)!

Αρχικά η εταιρεία SAIC είχε ανακοινώσει πως ο νέος εκπρόσωπος της στην κατηγορία των Vanettes θα φέρει την ονομασία «EV30» ωστόσο, πρόσφατα επισημοποιήθηκε πως το νέο αυτό ηλεκτροκίνητο ελαφρύ επαγγελματικό θα ονομάζεται «Maxus E Deliver 3».
Η πωλήσεις του εν λόγω –αμιγώς ηλεκτροκίνητου- Vanette έχει υπολογιστεί να ξεκινήσουν στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στον προσεχή Σεπτέμβριο ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, προς το τέλος του 2020 αναμένεται και το λανσάρισμα του στην ελληνική αγορά.
Με συμπαγείς διαστάσεις αμαξώματος, το εν λόγω μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις ως προς το μήκος του αμαξώματος (SWB ή LWB) με τη δεύτερη να έχει αυξημένο κατά 600 χλστ. μεταξόνιο.
Στην παρούσα φάση είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως το Maxus E Deliver 3 θα εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 114 ίππων ενώ μια συστοιχία μπαταριών χωρητικότητας 53,5 kWh θα διασφαλίζει μέγιστη αυτονομία 240 χλμ. στις εκδόσεις SWB ή 230 χλμ. στις εκδόσεις με μακρύ μεταξόνιο.
Αντίστοιχα, μια –μικρότερης χωρητικότητας- συστοιχία μπαταριών (35 kWh) θα διασφαλίζει μέγιστη αυτονομία 150 – 160 χλμ. στις διάφορες εκδόσεις του μοντέλου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για την φόρτιση του Maxus E Deliver 3 σε ταχυφορτιστή DC (συνεχούς ρεύματος) θα απαιτούνται μόλις 45 λεπτά της ώρας ενώ σε φορτιστή AC (εναλλασσόμενο ρεύμα), η φόρτιση θα διαρκεί 5 ώρες.
Σε ότι αφορά στις μεταφορικές του δυνατότητες, το νέο αυτό ηλεκτροκίνητο Vanette θα είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία μέγιστου όγκου 5 ή 6 κ.μ. αναλόγως της έκδοσης ενώ, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο διαμορφώνεται αντίστοιχα στα 600 ή 1.000 κιλά.
Τέλος, από πλευράς εξοπλισμού, προς το παρόν γνωρίζουμε πως θα εφοδιάζεται με δίφυλλη πίσω πόρτα και δύο πλευρικές συρόμενες καθώς και με –προαιρετικό- διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό.