ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανοδική πορεία σημαίνει να συντονίζεσαι με τις εξελίξεις! Κωνσταντίνος Πετρομελίδης

1.065 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2024)
Ανοδική πορεία σημαίνει να συντονίζεσαι με τις εξελίξεις! Κωνσταντίνος Πετρομελίδης

Στους στόχους της γνωστής εταιρείας περιλαμβάνονται:
-η πλούσια γκάμα προϊόντων ποιότητας (με καλή τιμή – άμεση εξυπηρέτηση)
-αυξημένο δίκτυο πωλήσεων, σταθερές συνεργασίες & ικανοποίηση πελατών
-νέες B2B μέθοδοι συνεργασίας, εξειδικευμένες λύσεις & αύξηση αποθεμάτων

Με αφορμή τα 20 χρόνια του PRO.autotriti και της επικοινωνίας του με γνωστές εταιρείες του κλάδου προϊόντων – υπηρεσιών για Επαγγελματικό όχημα, μιλήσαμε με τον κ. Κωνσταντίνο Πετρομελίδη. Τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε, ακολουθούν.

«Πετρομελίδης και ΣΙΑ Ο.Ε.» - Ανοδική πορεία για την εταιρεία που συντονίζεται με τις εξελίξεις στον κλάδο

Η εταιρεία «Πετρομελίδης και ΣΙΑ Ο.Ε.» παρουσιάζει μια σταθερά ανοδική πορεία από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, και αυτό γιατί όπως επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Πετρομελίδης, «παρακολουθεί και συντονίζεται με τις εξελίξεις, που ειδικά στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι συνεχείς».
Την τελευταία 20ετία εκείνο που -για τον ίδιο- σημείωσε εντυπωσιακή πορεία στον κλάδο, είναι το ηλεκτρονικό όχημα, το οποίο πλέον είναι πολύ πιο ασφαλές, χάρη στα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα που διαθέτει ενώ και οι σύγχρονοι δρόμοι βοηθούν στη λιγότερη καταπόνηση του οχήματος. Όπως επίσης και το γεγονός ότι τα ανταλλακτικά που παράγονται πλέον είναι πολύ εξελιγμένα και περνούν από ολοκληρωμένο και πλήρη ποιοτικό έλεγχο.
«Σε ό,τι αφορά την εταιρεία μας, ακολουθεί μια ανοδική πορεία, η οποία μεταφράζεται ως αύξηση των πωλήσεων και εισχώρηση σε μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς. Στόχος μας πάντα, είναι να εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας, με κριτήριο την καλή ποιότητα, την τιμή και την άμεση εξυπηρέτηση. Σημαντικό είναι επίσης, ότι είμαστε οι πλέον εξειδικευμένοι στο σύστημα φρένου», αναφέρει ο κ. Πετρομελίδης.
Δεν αρκούν, όμως, μόνο αυτά. Η ανάπτυξη της εταιρείας συνδέεται με ένα αυξανόμενο δίκτυο πωλήσεων, μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες με τους προμηθευτές και φυσικά την ικανοποίηση των πελατών. Αυτό ήταν μια «κατάκτηση» της εταιρείας που θεμελιώθηκε στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, στην άμεση και ειλικρινή εξυπηρέτηση, στο ανθρώπινο πρόσωπο και στη δυνατότητας προσφοράς εναλλακτικών και εξειδικευμένων λύσεων.
«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία, με τη χρήση νέων μεθόδων αγοράς Β2Β και την αύξηση των αποθεμάτων μας», τονίζει ο κ. Πετρομελίδης, ο οποίος κλείνοντας δεν παρέλειψε να μας ευχηθεί για τα… γενέθλιαμας.
«Να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη και διάθεση να προσφέρετε ενημέρωση και αντικειμενική πληροφόρηση στους αναγνώστες σας. Η συνέπεια πάντα ανταμείβεται».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »