Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Το νέο Arctic Trucks Toyota Hilux AT35 θα παρουσιάσει και επίσημα σε λίγες ώρες η φίρμα, πριν το μοντέλο προσφερθεί προς πώληση.

Το νέο Hilux AT35 που θα προσφερθεί αποκλειστικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ανοίγει τα «φτερά» του το νέο Hilux AT35

5.365 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2018)

Το νέο Arctic Trucks Toyota Hilux AT35 θα παρουσιάσει και επίσημα σε λίγες ώρες η φίρμα, πριν το μοντέλο προσφερθεί προς πώληση.

Το νέο Hilux AT35 που θα προσφερθεί αποκλειστικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου είναι το τελικό προϊόν μιας μακρόχρονης συνεργασίας μεταξύ της Toyota και της Arctic Trucks και το ντεμπούτο του συμπίπτει με την 50ή επέτειο του δημοφιλούς Pick-Up.
 
Όπως κάνει γνωστό η Toyota το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω του επίσημου δικτύου αντιπροσώπων της εταιρείας και θα έχει ακριβώς την ίδια εγγύηση, όπως τα κανονικά HiLux.
 
Σε ότι αφορά το νέο Toyota HiLux AT35, θα διαθέτει ελαστικά παντός εδάφους και ζάντες 17 ίντσων, αλλά και ένα ειδικό σύστημα ανάρτησης το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία επιτρέπει την ασφαλή οδήγηση και το χειρισμό, ενώ μεγαλώνει την απόστασή του από το έδαφος κατά 25%. Ακόμα αξίζει να σημειωθεί έχει γωνία προσέγγισης 37 μοίρες και γωνία αναχώρησης 28 μόιρες.

Σε ότι αφορά τη μονάδα ισχύος, η μοναδική επιλογή θα είναι ένας τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης 2.4 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 150 ίππους και συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
 
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την έκδοση AT35 του θρυλικού Hilux στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Patrik von Sydow, Διευθύνων Σύμβουλος της Arctic Trucks International και συνέχισε αναφέροντας «Το μοντέλο είναι ήδη επιτυχημένο σε άλλες χώρες, οπότε ήταν φυσικό να προσφέρουμε το όχημα και για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου».
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 24 Απριλίου στο Μπέρμιγχαμ.