Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακαλύψτε τις εξαιρετικές δυνατότητες του κιβωτίου I-Shift Dual Clutch στο νέο βίντεο της Volvo Trucks με τίτλο «The Flying Passenger».

Αποστολή εξετελέσθη!

3.496 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2016)

Δείτε το νέο video της Volvo Trucks με την προσπάθεια ενός φορτηγού FH να έλξει ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής ανάβασης σε μια ορεινή διαδρομή με πλήρες φορτίο.

Με την ονομασία «The Flying Passenger», η Volvo Trucks προσφέρει στους απανταχού φίλους της τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενός επαγγελματία κασκαντέρ με αλεξίπτωτο πλαγιάς και μιας οδηγού ενός νέου Volvo FH, να συντονιστούν κατά τη διάρκεια ανάβασης μιας απαιτητικής ανηφορικής διαδρομής.
Ουσιαστικά, το φορτηγό έλκει το αλεξίπτωτο πλαγιάς καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής ενώ απαιτούνται ιδιαίτερα δύσκολοι χειρισμοί από αμφότερους τους εμπλεκόμενους προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.
Η εν λόγω δοκιμασία έχει στόχο να καταδείξει την εξαιρετική λειτουργία του νέου κιβωτίου ταχυτήτων «Volvo I-Shift Dual Clutch» που διασφαλίζει εξαίρετο έλεγχο του οχήματος κάτω από όλες τις συνθήκες σε συνδυασμό με τη βέλτιστη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του κινητήρα του.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε…