Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα νέα της ηλεκτρικά φορτηγάκια παρουσίασε η UPS, τα οποία κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την εταιρεία οχημάτων Arrival.

Αυξάνει τον ηλεκτρικό της στόλο η UPS

2.835 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2018)

Τα νέα της ηλεκτρικά φορτηγάκια παρουσίασε η UPS, τα οποία κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής οχημάτων Arrival.

Όπως αποκάλυψε η φίρμα, η συγκεκριμένη συνεργασία έχει ως στόχο την κατασκευή ενός πιλοτικού στόλου 35 ελαφρών ηλεκτρικών φορτηγών, τα οποία όπως μπορούμε να δούμε διαθέτουν ένα πολύ πιο φουτουριστικό σχεδιασμό από τα τρέχοντα αντίστοιχα οχήματα.
 
Μάλιστα η UPS υποστηρίζει πως τα συγκεκριμένα ηλεκτρικά φορτηγάκια έχουν μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης σε σχέση με τα άλλα οχήματα παραδόσεων, η οποία φτάνει περίπου τα 241 χιλιόμετρα μέχρι να χρειαστεί να συνδεθεί με τον φορτιστή, ενώ όπως συμβαίνει με όλα τα ηλεκτρικά οχήματα, έχουν μηδενικές εκπομπές.
 
Η δοκιμές των φορτηγών θα λάβει χώρα στο Παρίσι και στο Λονδίνο, ενώ η φίρμα κάνει λόγο πως διαθέτουν προηγμένα τεχνολογικά σύστημα αλλά και πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ένα ευρύ παρμπρίζ, το οποίος προσφέρει στον οδηγό μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, αλλά και το πακέτο συστημάτων Advanced Driver Assistance Systems, τα οποία αποσκοπούν στη μείωση της κούρασης του οδηγού.
 
Η UPS και Arrival έχουν συνεργαστεί στον τομέα των ηλεκτρικών φορτηγών από το 2016 με τον πιλοτικό αυτό στόλο να αναμένεται να είναι στους δρόμους πριν το τέλος του 2018, «δυναμώνοντας» έτσι τον ήδη υπάρχοντα στόλο ηλεκτρικών φορτηγών της φίρμας σε πάνω από 300, την ίσια στιγμή που περίπου 700 υβριδικά οχήματα βρίσκονται στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.