Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο VW California 6.1 απέσπασε μια σημαντική διάκριση σε ότι αφορά στον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων.

Ο λόγος για το βραβείο «European Innovation Award 2020» που του απονεμήθηκε, μεταξύ άλλων, για την καινοτόμα σχεδίαση της μίνι-κουζίνας που διαθέτει.

Η εν λόγω κουζίνα είναι αναδιπλούμενη και διασφαλίζει…

… τη δυνατότητα ύπαρξης έως και τριών σειρών καθισμάτων στο εσωτερικό του οχήματος για έως και επτά επιβάτες…

… με την παράλληλη δυνατότητα χρήσης μιας πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας κατά τις στάσεις του οχήματος.

Βραβείο Καινοτομίας για το VW California 6.1

6.076 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

Απέσπασε το «European Innovation Award 2020» για τον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, μεταξύ άλλων, για την καινοτόμα μίνι-κουζίνα που διαθέτει.

Μετά τα βραβεία «Motorhome of the Year 2020» και «Connected Car Award 2020», το νέο Volkswagen California 6.1 απέσπασε κατά τη διάρκεια της διεθνούς εκθέσεως «CMT» (Στουγκάρδη) για τον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, και τη διάκριση «European Innovation Award 2020».
Οι υπεύθυνοι της κριτικής επιτροπής, που απαρτίζεται από 17 περιοδικά που εξειδικεύονται στον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, εκθείασαν την πρακτικότητα και την πολυμορφικότητα της νέας γενιάς του VW California, καθώς προσφέρει σημαντικά οφέλη στον ιδιοκτήτη του, παρά το γεγονός ότι το μεικτό βάρος του δεν υπερβαίνει τους 3,5t.
Μεταξύ άλλων, το νέο California 6.1 διακρίθηκε στον τομέα των καινοτόμων λύσεων χάρη στη νέα mini-κουζίνα με την οποία εφοδιάζεται.
Σε συνδυασμό με το διθέσιο κάθισμα για τους συνοδηγούς, τα δύο ανεξάρτητα καθίσματα στη 2η σειρά και το τριπλό κάθισμα της 3ης σειράς, η ειδική αναδιπλούμενη κουζίνα επιτρέπει τη μεταφορά έως και επτά επιβατών κατά τη διάρκεια των δρομολογίων ενώ, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, ο κάτοχος του VW California έχει στη διάθεση του μια πλήρως λειτουργική κουζίνα στο εσωτερικό του οχήματος.