Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

«Pure», «Progressive» και «Power» εκδόσεις για όλα τα γούστα

Aνάλογα λοιπόν με τον τύπο του υποψήφιου ιδιοκτήτη και τις ανάγκες αυτού, η Mercedes-Benz δημιούργησε μέσω των πακέτων εξοπλισμού «Pure», «Progressive» και «Power», τρεις παραλλαγές ουσιαστικά του νέου X-Class που έχουν εξελιχθεί με γνώμονα την χρήση για την οποία προορίζονται.
Οι εκδόσεις «Pure» είναι οι πιο σκληροτράχηλες και αφορούν περισσότερο αυτούς που επιθυμούν ένα αξιόπιστο «εργαλείο – συνεργάτη» για τις καθημερινές επαγγελματικές τους ασχολίες. Στον αντίποδα, οι κορυφαίες εκδόσεις «Power» ουσιαστικά είναι σε θέση να ανταγωνιστούν… στα ίσα αντίστοιχα πολυτελή SUVs σε θέματα ποιότητας, άνεσης και εξοπλισμού ενώ οι εκδόσεις «Progressive» βρίσκονται κάπου στο μέσο αυτής της απόστασης.
Σε κάθε περίπτωση, οι γενναιόδωρες διαστάσεις του αμαξώματος και του εσωτερικού της διπλής – 5θέσιας καμπίνας, προσφέρουν εξαιρετικούς χώρους για όλους τους επιβάτες αλλά και πλήθος μικροαντικειμένων, χωρίς αυτό να επιφέρει σημαντικές παραχωρήσεις αναφορικά με τις μεταφορικές δυνατότητες του μοντέλου δεδομένου ότι, το νέο X-Class θα είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία άνω του 1,0t. σε όλες σχεδόν τις εκδόσεις του.
Παράλληλα, η οδική συμπεριφορά του νέου Pick-Up της Mercedes-Benz δεν θα μπορούσε παρά να υιοθετεί το εντυπωσιακό επίπεδο της εφαρμοσμένης τεχνολογίας αναφορικά με τα μηχανικά του μέρη, που διακρίνει και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της γερμανικής φίρμας, σε όλες ανεξαιρέτως της κατηγορίες οχημάτων όπου έχει παρουσία.
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο X-Class θα είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο στις διάφορες αγορές της ΕΕ. Η Νότιος Αφρική και η Αυστραλία θα ακολουθήσουν στις αρχές του 2018 ενώ από το ξεκίνημα του 2019, αναμένεται να γίνει το λανσάρισμά του στην Αργεντινή και τη Βραζιλία. Τέλος, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως, ειδικά για την αγορά της Γερμανίας το κόστος του θα ξεκινά από τα 37.294 ευρώ (συμπ/μένου ΦΠΑ 19%).

 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ