Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Mercedes-Benz X-Class εφοδιάζεται με σύστημα περιμετρικής θέασης των όσων συμβαίνουν γύρω από το όχημα, το οποίο βασίζεται σε πολλαπλές κάμερες που προβάλλουν τις ενδείξεις τους συνδυαστικά στην οθόνη της κεντρικής κονσόλας.

Προηγμένες τεχνολογίες στην υπηρεσία της ασφάλειας

Μ ε βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, το νέο X-Class Pick-Up θα είναι διαθέσιμο με ορισμένα ιδιαίτερα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς. Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε τα Active Brake Assist, Lane Keeping Assist και Trafic Sign Assist χωρίς να παραβλέπουμε συστήματα όπως το Trailer Stability Assist.
Στον τομέα της παθητικής ασφάλειας, προσφέρονται επτά συνολικά αερόσακοι (δύο μετωπικοί, δύο πλευρικοί, δύο –τύπου «κουρτίνας» για όλους τους επιβάτες καθώς και ένας για τα γόνατα του οδηγού).

Πολλαπλές κάμερες ενισχύουν το οπτικό πεδίο του οδηγού
Πέραν της ειδικής κάμερας οπισθοπορείας, μέσω του πακέτου «Parking Package» που περιλαμβάνει το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης «PARKTRONIC», η γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει στον οδηγό μια περιμετρική εικόνα των όσων συμβαίνουν γύρω από το όχημα, εκμηδενίζοντας ουσιαστικά τα «νεκρά» σημεία στο οπτικό του πεδίο, προσφέροντας μια οπτική γωνία “bird view”. 
Για τη λειτουργία του το σύστημα βασίζεται στις ενδείξεις που λαμβάνουν πολλαπλές κάμερες μεταξύ  των οποίων, μία που εδράζεται στην μάσκα του οχήματος, μια που βρίσκεται τοποθετημένη στην πόρτα του χώρου φόρτωσης καθώς και σε δύο επιπλέον στο κάτω μέρος των πλευρικών καθρεπτών.
Μάλιστα, οι ενδείξεις που λαμβάνει το σύστημα καλύπτουν με άνεση περίπου τρία μέτρα πίσω από το όχημα καθώς και περίπου 2,5 μέτρα στις πλευρές του.

 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ