Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι εκδόσεις «Pure» (αριστέρα) διαφοροποιούνται σημαντικά από τις κορυφαίες εκδόσεις «Power» ως προς την εικόνα του αμαξώματος.

Χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο των 3.150 χλστ., έχουν διασφαλιστεί εξαιρετικοί χώροι για πέντε ενήλικους επιβάτες στο εσωτερικό του πενταθέσιου Pick-Up.

Νέα επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας για το εσωτερικό της καμπίνας

Όπως και στην περίπτωση του αμαξώματος, έτσι και το εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών διαφοροποιείται ανάλογα με την έκδοση του οχήματος (Pure, Progressive ή Power) ως προς τις επιλογές στα υλικά και τον εξοπλισμό άνεσης. Για παράδειγμα, το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα μπορούν να φέρουν επενδύσεις από πλαστικό, αλουμίνιο ή δέρμα ενώ ο εντελώς νέος πίνακας οργάνων εφοδιάζεται με μια κεντρική οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 5,4 ιντσών. Αντίστοιχα, το ρυθμιζόμενο καθΆ ύψος τιμόνι μπορεί να εφοδιαστεί με έως και 12 διακόπτες που ελέγχουν πολλαπλές λειτουργίες του οχήματος.
Συνολικά, η Mercedes-Benz θα προσφέρει τρία επίπεδα ως προς τα υλικά των επενδύσεων στο εσωτερικό του νέου X-Class, έξι διαφορετικές επιλογές ως προς τις επενδύσεις των καθισμάτων καθώς και δύο επενδύσεις για την οροφή της καμπίνας, μεταξύ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε επιλογές υλικών όπως το ξύλλο, το χρώμιο, το αλουμίνιο, το ανθρακόνημα κ.ο.κ.!
Τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων, ανάλογα πάντα με την έκδοση του οχήματος, ελέγχονται μέσω ενός ειδικού περιστροφικού διακόπτη στον χώρο μεταξύ των καθισμάτων των εμπρός θέσεων, στα πρότυπα των C-Class και V-Class, ενώ η κεντρική οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό έχει μέγεθος έως και 8,4 ιντσών, που είναι και η μεγαλύτερη στην εν λόγω κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων.
Χάρη στο μήκος αμαξώματος των 5.340 χλστ., το πλάτος των 1.920 χλστ. και το μεταξόνιο των 3.150 χλστ., το Mercedes-Benz X-Class προσφέρει εξαιρετικούς χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας για έως και πέντε ενήλικους επιβάτες.
 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ