Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εκτός δρόμου, το X-Class θα κινηθεί με άνεση χάρη στη μεγάλη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης «4MATIC».

Εξαιρετικό σε αίσθηση, εντός & εκτός δρόμου

Α ξίζει να αναφερθούμε στις αναρτήσεις του X-Class, όπου οι… επιρροές από τη νέα γενιά του Nissan Navara είναι εμφανείς.
Συγκεκριμένα, εφοδιάζεται με ελατήρια και στους δύο άξονες, με τον εμπρόσθιο να φέρει ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια βάσης και τον πίσω να εφοδιάζεται με ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, χωρίς φυσικά σούστες.
Η εν λόγω διάταξη σε συνδυασμό με το μεγάλο μετατρόχιο (1.632 χλστ. εμπρός και 1.625 χλστ. πίσω) και μεταξόνιο (3.150 χλστ.), διασφαλίζουν την μεγάλη ευστάθεια του  κάτω από όλες τις συνθήκες. Τα ισχυρά φρένα σε συνδυασμό με συστήματα ασφάλειας όπως τα ESP, Brake Assist, ABS, EBD και ASR, εγγυώνται την υποδειγματική οδική συμπεριφορά του οχήματος κάτω από όλες τις συνθήκες ενώ, αξίζει να σημειώσουμε πως η ελάχιστη απόσταση από το έδαφος ορίζεται στα 202 χλστ. (προαιρετικά και εκδόσεις με υπερυψωμένη ανάρτηση κατά 20 χλστ.).
Επιλέξιμη ή μόνιμη τετρακίνηση «4MATIC»
Ανάλογα με την έκδοση του οχήματος, η Mercedes-Benz θα προσφέρει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς.
Το σύστημα «4MATIC» θα είναι επίσης διαθέσιμο με μόνιμη τετρακίνηση (αναλογία 40:60 μεταξύ των δύο αξόνων) από το 2018 στις εκδόσεις με τον V6 πετρελαιοκινητήρα. Φυσικά, όλες οι εκδόσεις «4MATIC» θα συνεπικουρούνται από συστήματα όπως το «Downhill Speed Regulation» καθώς και με αργές – κοντές σχέσεις (υποπολλαπλασιασμός).
Τέλος, το X-Class θα μπορεί νανα υπερβεί υδάτινα εμπόδια βάθους έως 600 χλστ., να αναρριχηθεί με κλίση έως και 49,8 μοιρών να ή κινηθεί με πλευρική γωνία κλίσης 50 μοιρών αντίστοιχα.
 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ