Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Διπλό βραβείο για το Volkswagen Amarok!

Διπλό βραβείο για το Volkswagen Amarok!

Διπλό βραβείο για το Volkswagen Amarok!

  • Διπλό βραβείο για το Volkswagen Amarok!
  • Διπλό βραβείο για το Volkswagen Amarok!
  • Διπλό βραβείο για το Volkswagen Amarok!

Διπλό βραβείο για το Volkswagen Amarok!

5.533 Επισκέψεις στο άρθρο

- Το Volkswagen Amarok κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο «4x4 και Pick-Up της χρονιάς» για το 2024
- Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 75 γυναίκες δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου.
- Το Amarok διαθέτει έως και 240 άλογα και κιβώτιο 10 ταχυτήτων.

Το Volkswagen Amarok κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο «4x4 και Pick-Up της χρονιάς» για το 2024

Το νέο Amarok βραβεύτηκε από την 75μελή κριτική επιτροπή του «Παγκόσμιου Γυναικείου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2024». Οι γυναίκες-μέλη της κριτικής επιτροπής από 52 χώρες και πέντε ηπείρους ψήφισαν το Amarok ως το καλύτερο όχημα «4x4 & Pick-Up» στον κόσμο.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 75 γυναίκες δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου.

Κάθε χρόνο, οι γυναίκες δημοσιογράφοι στον χώρο της αυτοκίνησης επιλέγουν τα αγαπημένα τους μοντέλα από τα νέα που έχουν πρόσφατα κάνει πρεμιέρα σε τουλάχιστον δύο ηπείρους - αυτή τη φορά υπήρχαν 62 διαφορετικά οχήματα για να επιλέξουν. Οι αποφάσεις της κριτικής επιτροπής επικεντρώνονται στην ασφάλεια, την τεχνολογία οδήγησης και την άνεση του οχήματος, την αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη σχέση ποιότητας-τιμής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Η Marta García, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής «Παγκόσμιου Γυναικείου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2024», εξηγεί τους λόγους για τη βράβευση: «Η νέα γενιά (του Volkswagen Amarok) έχει σημαντικές αλλαγές. Είναι πολύ πιο πρακτικό, χωρίς να στερείται τίποτα στις διαδρομές εκτός δρόμου, ενώ διαθέτει και βελτιωμένη ικανότητα φόρτωσης. Περιλαμβάνει πέντε κινητήρες που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς. Επίσης, βελτιώθηκε η ποιότητα της καμπίνας, αλλά και ο εξοπλισμός».

Το Amarok διαθέτει έως και 240 άλογα και κιβώτιο 10 ταχυτήτων.

Η νέα γκάμα πετρελαιοκινητήρων του Amarok περιλαμβάνει δύο μηχανικά σύνολα 2,0 ή 3,0 (V6) λίτρων με απόδοση 205 ή 240hp και μέγιστη ροπή 500 ή 600Nm αντίστοιχα. Αμφότερα στην ελληνική αγορά συνδυάζονται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων που από την πρώτη στιγμή θα λύσει τα χέρια του οδηγού με την αμεσότητα και ομαλότητα των αλλαγών. Την ίδια στιγμή, το νέο Amarok υιοθετεί και ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης «4Motion» με πολύδισκο συμπλέκτη που προσφέρει 4 επιλογές μετάδοσης της κίνησης:

  • 2H: Μετάδοση στους πίσω τροχούς
  • 4A: Μετάδοση και στους 4 τροχούς με αυτόματα κατανομή της ροπής (0% - 50% στον εμπρός άξονα)
  • 4H: Μετάδοση σε όλους τους τροχούς με κατανομή 50-50 μεταξύ των αξόνων.
  • 4L: Μετάδοση σε όλους τους  τροχούς με κατανομή 50-50 και κοντές σχέσεις. Είναι διαθέσιμη σε ταχύτητες έως 20km/h και ενεργοποιείται κάτω από τα 5km/h.