Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δράση & επιμονή για «recovery»!

74.701 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2020)

Με πρωτοβουλία του Auto Τρίτη Επαγγελματικά, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς αυτοκινήτου μας αναλύουν τα νέα δεδομένα που ισχύουν στην «μετά-καραντίνα» εποχή και τα «στοιχήματα» που πρέπει να κερδηθούν!

Η πανδημία επηρέασε σημαντικά και σε διάφορους τομείς (υγεία, κοινωνία, οικονομία κ.ο.κ.) το σύνολο των χωρών του πλανήτη. Κάποιες χώρες (για διάφορους λόγους) τα κατάφεραν καλύτερα. Η Ελλάδα ξεχώρισε, ωθώντας τη διεθνή κοινή γνώμη σε σχόλια τύπου «Do it like Greece»!

Στην μετά – καραντίνα περίοδο που διανύουμε, τίθενται πολλά «στοιχήματα» για όλους. Συμπεριφορές και δράσεις αναλόγως «προφίλ» (ατόμων, κοινωνικών ομάδων, κλάδων, αγορών, εταιρειών). «Αμυντικές», «Επιθετικές», Κοινωνικής Ευθύνης, Δημιουργικές κ.λπ.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα διερευνήσουμε τα στοιχήματα της αγοράς των Επαγγελματικών Οχημάτων της χώρας μας. Ρωτήσαμε στελέχη της αγοράς για το «πως βλέπουν τα πράγματα σήμερα», «πόσο έτοιμοι νιώθουν για επιστροφή στην κανονικότητα», «τι σχέδιο δράσης έχουν σχεδιάσει για επάνοδο πωλήσεων, μεριδίων» και αν πιστεύουν πως το «Do it like Greece» μπορεί να επαναληφθεί και με καλές πρακτικές και καινοτόμους τρόπους δράσης –και- στην ελληνική αγορά επαγγελματικών οχημάτων, δημιουργώντας πρότυπα άξια μίμησης!

Το στίγμα της αγοράς

Το στίγμα λοιπόν της αγοράς,  μέσω των τοποθετήσεων υψηλόβαθμων στελεχών των εταιρειών που πρωταγωνιστούν σε αυτήν, θα δημοσιεύεται σε ροή (sequel) στο Pro.Autotriti.gr.