Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Ενθαρρυντικά τα πρώτα σημάδια. PROχωράμε μπροστά!

    74.737 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2020)

    Λέει τα πράγματα με το όνομα τους και τα …νούμερα τους. Δηλώνει ικανοποίηση για τις επιδόσεις του Best Value for money Vanette «του» (Dacia DOKKER Van). Καταλήγει πως PROχωράμε μπροστά. Ο Κος Κοντογιώργης της TEOREN MOTORS AE.

    Συνεχίζοντας την διερεύνηση των στοιχημάτων της αγοράς των Επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα επικοινωνήσαμε με τον Κο Σπυρίδων Κοντογιώργη, Προϊστάμενο Δραστηριότητας Επαγγελματικών Οχημάτων της TEOREN MOTORS A.E. Ας τα δούμε με την σειρά που μας τα είπε.

    Η άνοιξη του 2020 έχει χαραχθεί ανεξίτηλα στη μνήμη μας, λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που βίωσε όλος ο πλανήτης. Από τη μια η υγειονομική απειλή που όλοι αισθανθήκαμε και από την άλλη ο εγκλεισμός του lockdown και η συνεπακόλουθη οικονομική κρίση που προκάλεσε, κλόνισαν ανθρωπότητα και παγκόσμια οικονομία.  
     
    Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, η πλειοψηφία των επιχειρήσεων δέχθηκε πλήγμα (ελάχιστες οι εξαιρέσεις), με αποτέλεσμα να επηρεαστεί και η αγορά επαγγελματικού αυτοκινήτου. Μπορεί εν μέρει η πτώση να συγκρατήθηκε λόγω της αυξημένης ζήτησης για αγορά αλλά και ενοικίαση ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων από κλάδους με θετικό πρόσημο (courier, super market, κλπ), ωστόσο δεν παύει να υπάρχει μια «τρύπα» σε σχέση με τα αναμενόμενα για αυτή τη χρονιά. Και παρά το γεγονός ότι τα πρώτα σημάδια κατά την περίοδο της σταδιακής επιστροφής στην ομαλότητα δείχνουν ενθαρρυντικά, είναι βέβαιο ότι δεν θα πιάσουμε τις προγραμματισμένες πωλήσεις για το 2020 και ότι θα γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω. Ελπίδα όλων να είναι λίγα και κυρίως το 2021 να εξελιχθεί ομαλά.
     
    Μέσα σε αυτό το διάστημα, η TEOREN MOTORS  έχοντας ως κύρια προτεραιότητα την ασφάλεια και την διαφύλαξη της υγείας εργαζομένων και επισκεπτών, συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες της προς το καταναλωτικό κοινό, τόσο σε επίπεδο after sales, όσο και σε επίπεδο πωλήσεων, όπου μάλιστα σημείωσε πρωτοφανή αύξηση μεριδίου, το οποίο, μέσα στο Μάιο, έφτασε το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό του 8,9% για τη Dacia, χάρη στην υψηλή ζήτηση για το Dacia DOKKER Van.
     
    Σήμερα συνεχίζουμε εξίσου δυναμικά, πάντα εφαρμόζοντας αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στις συνδιαλλαγές μας με τους πελάτες και με τη βοήθεια των ψηφιακών υπηρεσιών. Προχωρούμε το επόμενο διάστημα στην έναρξη πωλήσεων του νέου Renault Trafic, ενώ ετοιμαζόμαστε για τη νέα γενιά του Renault Kangoo και φυσικά για την είσοδό μας στην αρένα των ηλεκτρικών LCV (με το 100% ηλεκτρικό Kangoo Z.E.), ένα πεδίο όπου η Renault PRO+ διαπρέπει,  διατηρώντας την πρωτοκαθεδρία στις ευρωπαϊκές πωλήσεις τα τελευταία χρόνια.    
     
    PROχωράμε μπροστά, γιατί ο καλός οδηγός πρέπει να εστιάζει περισσότερο στο παρμπρίζ απ` ότι κοιτάζει στον καθρέφτη της οπισθοπορείας.
     
     
    Σπυρίδων Κοντογιώργης
    Προϊστάμενος Δραστηριότητας Επαγγελματικών Οχημάτων
    TEOREN MOTORS A.E.