Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    «Καινοτομία, online παραγγελίες & νέες τάσεις»

    74.689 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2020)

    Ο κ. Τ. Κολλάρος, Marketing Manager της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα εφιστά στην προσοχή σε όλους καθώς η αρχική –επιτυχής- αντιμετώπιση της πανδημίας, οφείλει να συνεχιστεί από όλους. Παράλληλα, μας αναλύει τις κινήσεις και την προετοιμασία που η Kosmocar A.E. έχει κάνει με αποτέλεσμα τα πρώτα –ορατά- σημάδια ανάκαμψης που της παρέχουν το προβάδισμα στην αγορά των επαγγελματικών.
     
    «Βιώσαμε και βιώνουμε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση που όμως φαίνεται ότι κλόνισε σημαντικά αλλά δεν γκρέμισε την Ελληνική οικονομία.
    Ο τρόπος και ο χρόνος αντίδρασης στην Ελλάδα ήταν αναμφισβήτητα επιτυχημένος και πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα  (φορολογικές ελαφρύνσεις, η εύκολη πρόσβαση στη χρηματοδότηση, ψηφιακό κράτος, αναπτυξιακές μεταρρυθμίσεις) προκειμένου οι συνέπειες στην ελληνική οικονομία να περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατό.
    Η αγορά των ελαφρών φορτηγών δείχνει τελικά ότι θα ακολουθήσει μια καλύτερη πορεία σε σχέση με αυτό που πιστεύαμε στην αρχή της πανδημίας. Η Κosmocar Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα  αναζητώντας  τις κατάλληλες λύσεις ενάντια στην πρωτοφανή αυτή συγκυρία έθεσε σε ισχύ μία πρωτοποριακή πλατφόρμα  «On line παραγγελιών». Έτσι αφενός μεν υπογραμμίζουμε  την πρωτοπορία της Kosmocar και τον καινοτόμο χαρακτήρα των μαρκών της, αφετέρου διευκολύνουμε τους υποψήφιους πελάτες που σκέφτονται να προβούν σε αγορά αυτοκινήτου, κάμπτοντας την διστακτικότητά τους, προσφέροντας γρήγορο, εύκολο και οικονομικά επωφελές τρόπο απόκτησης ενός Volkswagen Επαγγελματικού.
    Μέσα από την Online πλατφόρμα  ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και με σημαντικό όφελος  το επαγγελματικό όχημα που επιθυμεί  μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών. Η Online πλατφόρμα φιλοξενεί ένα σημαντικό αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων με όλη την απαραίτητη πληροφόρηση (τιμή, όφελος, τεχνικά- προϊοντικά χαρακτηριστικά και τρόποι απόκτησης) για τον ενδιαφερόμενο πελάτη.

    Πολύ σημαντικό επίσης είναι και το νέο μας χρηματοδοτικό πρόγραμμα το οποίο υλοποιούμε σε  συνεργασία με την  Volkswagen bank  (και μόνο σε περίπτωση ψηφιακής κράτησης). Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα προσφέρεται με προνομιακό επιτόκιο 4,5% και δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης 6 μήνες μετά την έναρξη της χρηματοδότησης».  
     
    Δείτε με 1 κλίκ εδώ
     
    Τα επόμενα βήματα μας στην αγορά των Επαγγελματικών
     
    «Τα σημάδια ανάκαμψης της αγοράς είναι ενθαρρυντικά και η Volkswagen Επαγγελματικά οχήματα θα βρεθεί τα επόμενα χρόνια μπροστά από τις εξελίξεις αφού:

     

    • Πολύ σύντομα σχεδόν όλη η γκάμα επαγγελματικών οχημάτων Volkswagen θα ανανεωθεί.  Το ανανεωμένο Transporter είναι εδώ ενώ τα επόμενα δύο χρόνια  με τα νέα λανσαρίσματα σε συνδυασμό με τη διάθεση  ηλεκτροκίνητων εκδόσεων,  η γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen θα είναι εξ ολοκλήρου νέα. H διαθεσιμότητα ηλεκτροκίνητων εκδόσεων σε ολόκληρη την γκάμα επαγγελματικών οχημάτων Volkswagen θα είναι σύντομα γεγονός.
    • Η ηλεκτροκίνηση θέτει νέα δεδομένα στις αυτοκινητοβιομηχανίες και η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα θα οδηγήσει τι εξελίξεις
    Η ηλεκτροκίνηση  σίγουρα θέτει νέα δεδομένα και γρήγορα θα μπει και στην αγορά των επαγγελματικών οχημάτων, μειώνοντας το TCO (Total Cost of Owership: Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας) και συμβάλλοντας σημαντικά ώστε η συνολική εμπορική δραστηριότητα του επαγγελματία  να είναι  πολύ πιο αποδοτική.
    Η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, οδηγώντας τις εξελίξεις, επενδύει σε ηλεκτροκίνητες εκδόσεις για σχεδόν ολόκληρη την γκάμα οι οποίες  είναι ήδη διαθέσιμες (e–Crafter) ή θα είναι διαθέσιμες στο άμεσο μέλλον όπως ηλεκτροκίνητες εκδόσεις για τα μοντέλα Caddy και Transporter αλλά  και το πολυαναμενόμενο I.D. Buzz Cargo.
    Το I.D. Buzz Cargo, αποτελεί το απόλυτο Van του μέλλοντος. Το συγκεκριμένο concept που δεν θα αργήσει να λανσαριστεί,  θα δίνει δυνατότητα μεταφοράς  εμπορευμάτων και αγαθών βάρους  έως και 800 κιλών, σε αποστάσεις που ξεπερνούν τα 550 χλμ  με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 204 ίππων.
    Η αυτοκίνηση για τον σύγχρονο επαγγελματία θα αλλάξει σημαντικά. Αυτόνομη οδήγηση, συνδεσιμότητα, αποτελεσματικό management στόλου, καθαρά αυτοκίνητα, ηλεκτροκίνηση, car sharing, είναι τάσεις που σήμερα φαντάζουν το μέλλον της αυτοκίνησης αλλά σύντομα θα αποτελούν παρόν.
    Η Volkswagen επαγγελματικά οχήματα θα λανσάρει τα επόμενα χρόνια προϊόντα και υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του μέλλοντος.
     
    Αναστάσιος Κολλάρος
    Marketing Manager
    Volkswagen CV