Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    «Στηρίζουμε τους πελάτες μας με νέα προϊόντα & υπηρεσίες»

    74.713 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2020)

    Ο κ. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων της Mercedes-Benz Ελλάς δίνει τα εύσημα στους πελάτες της Mercedes-Benz που εργάστηκαν σκληρά σε διανομές & ανεφοδιασμούς κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και παρουσιάζει τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις νέες ανάγκες ενώ παράλληλα μας μιλά γα τα επόμενα βήματα τόσο της Mercedes-Benz όσο και της αγοράς.
     
    «Η κοινωνία μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης, βίωσε και συνεχίζει να βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, από τις οποίες επηρεαζόμαστε όλοι. Κανείς δεν φανταζόταν πως θα έπρεπε να συμμορφωθούμε με μέτρα όπως κατΆ οίκον περιορισμό, κλείσιμο σχολείων και επιχειρήσεων και αυστηρούς κανόνες για τη διαφύλαξη της υγείας του κοινωνικού συνόλου.
    Όλο αυτό το χρονικό διάστημα η Mercedes-Benz Ελλάς, όπως κάθε εταιρία με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της. Ταυτόχρονα, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και τo Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, παραχώρησε στο ΕΚΑΒ 3 ελαφρά επαγγελματικά οχήματα – 1 Citan & 2 Sprinter – για τη μεταφορά και διανομή υγειονομικού υλικού & ιατρικού εξοπλισμού. Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων & Επισκευαστών, ακολουθώντας αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα ήταν δίπλα στους πελάτες, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στα επαγγελματικά οχήματα που υποστήριζαν την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας και της οικονομίας.
    Αυτό όμως που επιβάλλεται να σημειώσουμε, είναι η προσπάθεια και η αυτοθυσία που επέδειξαν, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που εργάζονταν για να στηρίξουν τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις του ανεφοδιασμού, των διανομών και της περίθαλψης έτσι ώστε να διασφαλίσουν την όσο το δυνατόν πιο ομαλή συνέχιση της καθημερινότητάς μας. Τα εύσημα ανήκουν, μεταξύ άλλων εργαζομένων, στους πελάτες μας. Στους ανθρώπους αυτούς που κινούν την οικονομία. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να προσαρμόσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες τους.
    Ήδη, στα ελαφρά επαγγελματικά της Mercedes-Benz έχουμε να παρουσιάσουμε τη νέα έκδοση PRO αποκλειστικά για τα Citan, Vito & Sprinter Van, που συνδυάζει ένα πακέτο πλούσιου εξοπλισμού σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή. Παράλληλα, κατανοώντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία, προσφέρουμε 2 νέες χρηματοδοτικές προτάσεις -Drive Now Pay Later & FLEXPayment- παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το ελαφρύ επαγγελματικό της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.
    Φυσικά, η πανδημία δεν θα μπορούσε να βάλει φρένο στην στρατηγική του Ομίλου για την επόμενη μέρα. Η ηλεκτροκίνηση ήταν και παραμένει στην πρώτη γραμμή. Οι αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις της Mercedes-Benz για την ελληνική αγορά ξεκινούν με τα ελαφρά επαγγελματικά και το eVito Van, το οποίο είναι διαθέσιμο προς παραγγελία, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα ακολουθήσουν τα eSprinter Van, eVito Tourer & EQV. Το Mercedes-Benz eActros και το eFuso που ήδη εκτελούν δρομολόγια σε χώρες του εξωτερικού, θα συμπληρώσουν την παλέτα των ηλεκτρικών οχημάτων στα βαρέα και μεσαία φορτηγά.
    Με την υπομονή, επιμονή και υπευθυνότητα, που χειριστήκαμε την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση πρέπει να πορευτούμε και στο άμεσο μέλλον μέχρι την ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα και την πλήρη επαναφορά της οικονομίας».