Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    «Οι επαγγελματίες δεν κάνουν συμβιβασμούς»

    74.728 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2020)

    Με προτεραιότητα στον επαγγελματία και διατηρώντας στο ακέραιο τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, ο κλάδος επαγγελματικών οχημάτων της Ford είναι πανέτοιμη για την επανέναρξη της αγοράς!

    Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων της Ford Motor Hellas, κ. Γιάννης Αμάραντος,  μας σκιαγραφεί τις προτεραιότητες της εταιρείας με αφορμή την επανεκκίνηση της οικονομίας.
     
    «Οι ανάγκες των επαγγελματιών είναι συγκεκριμένες, απαιτητικές και δύσκολα μπορούν να υπάρξουν αναβολές ή να γίνουν συμβιβασμοί.
    Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που το ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά οχήματα της FORD παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα κατά την περίοδο της πανδημίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αφού οι πελάτες μας γνωρίζουν καλά πως στη FORD μπορούμε να τους προσφέρουμε ένα όχημα – συνεργάτη που να τους βοηθά να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους και να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.
    Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο μετά την πανδημία, δίνουμε προτεραιότητα στον επαγγελματία και διατηρούμε στο ακέραιο τα ανταγωνιστικά μας προωθητικά προγράμματα, ενώ σε συνδυασμό με το επαρκές απόθεμα οχημάτων, επιτυγχάνουμε την άμεση παράδοση σε αυτούς που χρειάζονται ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο FORD .
    Παράλληλα, είναι σημαντικό πιστεύω να τονίσουμε πως τα εργοστάσια μας αυτήν τη στιγμή, δίνουν προτεραιότητα στην παραγωγή των παραγγελιών των πελατών, ενώ ο προγραμματισμός των νέων εκδόσεων που είχαν αναγγελθεί πριν την πανδημία, προχωρά κανονικά. Σε λίγο καιρό θα έχουν στην χώρα μας και τις εκδόσεις Trail καθώς και διαθεσιμότητα του νέου αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων για το Transit, τις νέες εκδόσεις Trail & Active για το Transit Custom και το υβριδικό Fiesta Van.
    Η προτίμηση των επαγγελματιών στη FORD μας χαρίζει την πρώτη θέση στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων τα τελευταία έξι χρόνια στην Ευρώπη. Στην μετά-κορωνοϊό εποχή, συνεχίζουμε να διατηρούμε την κορυφή (1η θέση) τόσο στην ευρωπαϊκή αγορά όσο και στην Ελλάδα (αποτελέσματα 2020 για τα ελαφρά επαγγελματικά).
    Ευχαριστούμε όσους μας προτιμούν και τους διαβεβαιώνουμε πως στη FORD μπορούν να παραμένουν ασφαλείς, αφού έχουμε ενεργοποιήσει συγκεκριμένα πρωτόκολλα ασφάλειας για τον δειγματισμό και την παράδοση των αυτοκινήτων μας
    ».
     
    Γιάννης Αμάραντος
    Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων
    Ford Motor Ελλάς Α.Ε.Β.Ε.