Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Είμαστε ασφαλείς και έτοιμοι για επάνοδο!

    74.715 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2020)

    Μετά την πρωτοφανή αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της πανδημίας, σειρά έχει η μάχη και στο πεδίο της οικονομίας, Με αισιοδοξία, επιστροφή στην κανονικότητα και σύνθημα «Do it like Greece» θα τα καταφέρουμε!
     
    Ας δούμε τι λέει ο κ. Μάριος Μπαρκής, Εμπορικός Διευθυντής Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., σχετικά με το σχέδιο αντί-δρασης της εταιρείας που εκπροσωπεί, στον τομέα της αγοράς του επαγγελματικού αυτοκινήτου, στην after CoVid εποχή.
     
    «Με την χώρα μας, να έχει επιδείξει πρωτοφανή αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, ατενίζουμε με αισιοδοξία την επόμενη μέρα στην αγορά του επαγγελματικού αυτοκινήτου. Το σύνθημα «Do it like Greece» που καθημερινά ακούγεται και διαβάζεται σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στον υπόλοιπο πλανήτη, ας ελπίσουμε ότι θα μας οπλίσει με αυτοπεποίθηση για να δώσουμε εξίσου αποτελεσματικά και νικηφόρα την μάχη και στο πεδίο της οικονομίας!
     
    Σε ότι αφορά τη Nissan, από την πρώτη στιγμή, αντιμετωπίσαμε την κατάσταση σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19 με τη δέουσα σοβαρότητα και με αυξημένο αίσθημα ευθύνης. Πρωταρχική προτεραιότητα για όλους μας σε αυτή  τη χρονική φάση, ήταν και παραμένει η ασφάλεια των εργαζομένων μας, των πελατών μας και του κοινωνικού συνόλου.
     
    Αναφορικά με την  εγχώρια αγορά του επαγγελματικού αυτοκινήτου, θεωρώ ότι από την στιγμή που θα αντιμετωπιστεί δραστικά η πανδημία και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, η ζήτηση θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Στη Nissan – Νικ. Θεοχαράκης Α.Ε., έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και υιοθετούμε πλήρως την νοοτροπία του «Do it like Greece». Και με δεδομένο ότι σύντομα θα υλοποιηθούν  οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για γενναία κίνητρα επιδότησης στην αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου και για τους επαγγελματίες (ταξί, βαν, μεταφορικές υπηρεσίες κ.α.), η Nissan είναι πανέτοιμη, έχοντας το προβάδισμα και σε αυτό τον τομέα, με πρωτοποριακές λύσεις! 
     
    Συγκεκριμένα :

    • Με το Nissan LEAF, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο με την  πρωτοποριακή  τεχνολογία και τον  σχεδιασμό που το καθιστά  την βέλτιστη επιλογή αγοράς στην κατηγορία του.  Με την μπαταρία των 40 kWh που αποδίδει 389 χλμ  σε αστικό κύκλο οδήγησης, με βάση τα νέα ρεαλιστικά πρότυπα κατανάλωσης και εκπομπών του WLTP,  αλλά και με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του e-Pedal, του Pro PILOT και του  Pro PILOT park, είναι σίγουρο πως θα προσφέρει στον επαγγελματία  οδηγό του μια αξεπέραστη οδηγική εμπειρία, που πραγματικά φέρνει το μέλλον στο παρόν.
     
    • Με το πρωτοποριακό, αμιγώς  ηλεκτρικό  βαν  Nissan e-NV200, προσφέροντας στους επαγγελματίες και τις  επιχειρήσεις ένα ελαφρύ φορτηγό μηδενικών εκπομπών ρύπων, γεμάτο με καινοτόμες τεχνολογίες και περίσσεια λειτουργικότητα. Το αναβαθμισμένο Nissan e-NV200 υποβλήθηκε σε δοκιμές WLTP, επιτρέποντας στους οδηγούς του  να διανύσουν από 200 χλμ σε συνδυασμένο κύκλο οδήγησης, έως και 301 χλμ σε συνθήκες πόλης, με μία μόνο φόρτιση. Το   Nissan e-NV200 έχει χώρο φορτίου 4,2m³, αρκετό για να χωρέσει δύο παλέτες ή φορτίο μέχρι 701kg. Με το ευρύ άνοιγμα στις πίσω πόρτες, όπως και με τις συρόμενες πλευρικές, η φόρτωση είναι γρήγορη και εύκολη.  Για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να μεταφέρουν  επιβάτες ή πλήρωμα , η επιβατική  έκδοση του e-NV200 Evalia αποτελεί την ιδανική επιλογή, όπου χάρη στα έξυπνα σπονδυλωτά καθίσματα,  υπάρχει πλεονάζων  χώρος για αποσκευές ή εργαλεία. Αυτή τη στιγμή, το Nissan e-NV200 Εvalia, είναι το μόνο 100% ηλεκτρικό επταθέσιο όχημα που διατίθεται στην Ευρώπη. Το Nissan e-NV200 Evalia είναι η τέλεια λύση για ταξί και  συναφείς μεταφορικές υπηρεσίες.
     
    Εμείς οι Έλληνες, αποδείξαμε για μια ακόμα φορά ότι στα δύσκολα τα καταφέρνουμε καλύτερα. Το ίδιο καλά μπορούμε να τα καταφέρουμε και στην αγορά του επαγγελματικού αυτοκινήτου, για να πούμε το «Do it like Greece» –γιατί όχι;- και σε αυτή την περίπτωση»!