Webfleet Solutions: Τηλεματική με στόχο τα results!
To 40% των ηλεκτρικών φορτηγών που κυκλοφορούν είναι Volvo!
GOOM SRL: Οι ιδιοκτήτες της μας παρουσιάζουν τη νέα τους επιχείρηση από πρώτο χέρι
Μετά την πρωτοφανή αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της πανδημίας, σειρά έχει η μάχη και στο πεδίο της οικονομίας, Με αισιοδοξία, επιστροφή στην κανονικότητα και σύνθημα «Do it like Greece» θα τα καταφέρουμε!
Ας δούμε τι λέει ο κ. Μάριος Μπαρκής, Εμπορικός Διευθυντής Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., σχετικά με το σχέδιο αντί-δρασης της εταιρείας που εκπροσωπεί, στον τομέα της αγοράς του επαγγελματικού αυτοκινήτου, στην after CoVid εποχή.
«Με την χώρα μας, να έχει επιδείξει πρωτοφανή αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, ατενίζουμε με αισιοδοξία την επόμενη μέρα στην αγορά του επαγγελματικού αυτοκινήτου. Το σύνθημα «Do it like Greece» που καθημερινά ακούγεται και διαβάζεται σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στον υπόλοιπο πλανήτη, ας ελπίσουμε ότι θα μας οπλίσει με αυτοπεποίθηση για να δώσουμε εξίσου αποτελεσματικά και νικηφόρα την μάχη και στο πεδίο της οικονομίας!
Σε ότι αφορά τη Nissan, από την πρώτη στιγμή, αντιμετωπίσαμε την κατάσταση σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19 με τη δέουσα σοβαρότητα και με αυξημένο αίσθημα ευθύνης. Πρωταρχική προτεραιότητα για όλους μας σε αυτή τη χρονική φάση, ήταν και παραμένει η ασφάλεια των εργαζομένων μας, των πελατών μας και του κοινωνικού συνόλου.
Αναφορικά με την εγχώρια αγορά του επαγγελματικού αυτοκινήτου, θεωρώ ότι από την στιγμή που θα αντιμετωπιστεί δραστικά η πανδημία και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, η ζήτηση θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Στη Nissan – Νικ. Θεοχαράκης Α.Ε., έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και υιοθετούμε πλήρως την νοοτροπία του «Do it like Greece». Και με δεδομένο ότι σύντομα θα υλοποιηθούν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για γενναία κίνητρα επιδότησης στην αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου και για τους επαγγελματίες (ταξί, βαν, μεταφορικές υπηρεσίες κ.α.), η Nissan είναι πανέτοιμη, έχοντας το προβάδισμα και σε αυτό τον τομέα, με πρωτοποριακές λύσεις!
Συγκεκριμένα :
Αρχική Σελίδα | Sitemap | Επικοινωνία |
Copyright © 2025 - pro.autotriti.gr