Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δωρεά σχολικού από τον Όμιλο Ηρακλής

4.786 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2020)

Το εν λόγω όχημα παραδόθηκε στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας των μαθητών.

Σε μια ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, παρουσία μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων και του Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού, κ. Ιγνάτιου, ο Όμιλος Ηρακλή παρέδωσε το νέο σχολικό λεωφορείο στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς.
Με διαχρονική δέσμευση την έμπρακτη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και τις ευκαιρίες εκπαίδευσης, ο Όμιλος συνεχίζει να στέκεται αρωγός στο σημαντικό  έργο που επιτελεί το σχολείο και να απαντά σε ουσιαστικές ανάγκες.
Θέτοντας ως προτεραιότητα τη συνεισφορά και τη διευκόλυνση των νέων προκειμένου να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους, ο Όμιλος Ηρακλής δώρισε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς, ένα ειδικά διαμορφωμένο σχολικό όχημα, χωρητικότητας 35 θέσεων. Το εν λόγω λεωφορείο διασφαλίζει την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών και παράλληλα διευκολύνει τη σχολική και εξωσχολική τους καθημερινότητα.
Το παρόν στην τελετή παράδοσης του νέου σχολικού λεωφορείου έδωσαν μεταξύ άλλων η κ. Γεωργία Μπόντου – Τόκαλη, Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού, ο κ. Ευθύμιος Τζούνης, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. Δήμου Βόλου κ.ά. Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Διευθυντής του εργοστασίου της ΑΓΕΤ Ηρακλής στο Βόλο, κ. Μιχάλης Βλάχος, ανέφερε πως: «… Σήμερα κάνουμε ένα ακόμη βήμα στη γόνιμη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με το γειτονικό μας Ειδικό Σχολείο. Θέτοντας τη διασφάλιση της Υγείας & Ασφάλειας τόσο των ανθρώπων μας και των συνεργατών μας όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, προχωρήσαμε με χαρά στη δωρεά του εδικά διαμορφωμένου σχολικού οχήματος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε πλέον να κάνουμε πιο ασφαλή την καθημερινότητα των μαθητών, προσφέροντας παράλληλα στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μια ανάσα αισιοδοξίας για την απρόσκοπτη συνέχιση των δραστηριοτήτων τους».
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως το Ειδικό Σχολείο Αγριάς απευθύνεται σε μαθητές με μαθησιακές, κινητικές και αισθητηριακές δυσκολίες, εφαρμόζοντας πρωτοποριακά προγράμματα, ώστε η σχολική καθημερινότητα να είναι πλούσια σε ενδιαφέρονται, ερεθίσματα και εμπειρίες για τους εκπαιδευόμενους.