Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Θεοχαράκης Α.Ε. γιόρτασε με δύο ειδικές εκδηλώσεις τη συμπλήρωση 60 ετών συνεργασίας με την ιαπωνική εταιρεία ελαστικών Yokohama.

Έξι 10ετίας στην Ελλάδα η Yokohama

3.513 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2017)

Με αφορμή 100 ετών από την ίδρυση της Yokohama Rubber Co Ltd, η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε. «γιόρτασε» μέσω δύο εκδηλώσεων τη συμπλήρωση 60 ετών συνεργασίας με την ιαπωνική εταιρεία ελαστικών.

Συγκεκριμένα, η Θεοχαράκης Α.Ε., πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γιορτάζοντας τα 60 έτη αποκλειστικής συνεργασίας της στην Ελλάδα με την Yokohama Rubber Co Ltd.
Το παρόν, πέραν από τη διοίκηση της Θεοχαράκης Α.Ε. έδωσαν και υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη της Yokohama Europe καθώς και συνεργάτες της ελληνικής αντιπροσωπείας από όλη τη χώρα.
Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να ενημερωθούν για τις πρωτοποριακές τεχνολογίας που θα ενσωματώνονται στην νέα σειρά ελαστικών της ιαπωνικής φίρμας.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως η Yokohama Rubber Company ιδρύθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1917 στην πόλη Yokohama της Ιαπωνίας και έχει καταφέρει να γνωρίσει τεράστια επιτυχία, ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Παράλληλα, έχει να επιδείξει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ελαστικών για επιβατικά οχήματα, φορτηγά, λεωφορεία, motorsport και OTR, ανταποκρινόμενη πλήρως στις απαιτήσεις οδηγών και αυτοκινητιστών.
Σε ότι αφορά στη χώρα μας, τα προϊόντα της Yokohama εισάγονται και διανέμονται από τη Θεοχαράκης Α.Ε. από το 1957!