Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εμπρακτη στήριξη της εθνικής προσπάθειας

2.710 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2020)

Ανακοίνωσε την παροχή στόλου οχημάτων όλων των τύπων στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών, με βάση τις ανάγκες της Πολιτείας.

Εν μέσω της παγκόσμιας και πρωτοφανούς κρίσης και με γνώμονα την προάσπιση της ασφάλειας και της υγείας ολόκληρου του κοινωνικού συνόλου, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση προκειμένου να συμβάλλει αποφασιστικά στην εθνική προσπάθεια περιορισμού της διασποράς της επιδημίας και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Σε επίσημη ανακοίνωση του Ομίλου αναφέρεται πως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και τον αρμόδιο υφυπουργό, κ. Νίκο Χαρδαλιά, προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση για τις ανάγκες που προκύπτουν.
Ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, φορτηγών, λεωφορείων και μηχανημάτων, εκπροσωπώντας επί σειρά δεκαετιών διεθνείς κατασκευαστές όπως οι Honda Motor Co. Ltd, Mitsubishi Motors Corporation, Volvo, Komatsu Ltd, Massey Ferguson κ.ά., θέτει άμεσα στη διάθεση της Πολιτείας μια σειρά οχημάτων για τη διευκόλυνση του έργου των αρμόδιων αρχών που δοκιμάζονται καθημερινά.
Πιο συγκεκριμένα, στη διάθεση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας τίθενται άμεσα τα εξής οχήματα:
  • Ένα (1) λεωφορείο 51 θέσεων Volvo Irizar
  • Ένας (1) τράκτορας – ελκυστήρας Volvo F16 μεικτού βάρους 40t.
Παράλληλα, στη διάθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) τίθενται άμεσα τα εξής οχήματα:
  • Επιβατικά αυτοκίνητα Honda & Mitsubishi καθώς και
  • Δίκυκλα Honda
Τα εν λόγω οχήματα παρέχονται για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των κινητών συνεργείων δειγματοληψίας που θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές διάστημα σε όλη τη χώρα, με στόχο την ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων των πολιτών προς τις Μονάδες Υγείας.