Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Hennessey Maximus είναι μια ειδική έκδοση του νέου Jeep Gladiator με εντυπωσιακή σχεδίαση και V8 κινητήρα 1.000 ίππων και 1.265 Nm ροπής.

Βασίζεται στην διπλοκάμπινη έκδοση του Gladiator και φέρει ενισχύσεις στο αμάξωμα και πολλαπλές σχεδιαστικές τροποποιήσεις ενώ…

… μεταξύ άλλων, η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 15 εκ. περίπου.

Ενας «μονομάχος» 1.000 ίππων!

3.574 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2019)

Η εμπορική πορεία του νέου Pick-Up της Jeep, του Gladiator, θα ξεκινήσει στην ΕΕ μέσα στο 2020 ωστόσο, ήδη η εταιρεία Hennessey παρουσίασε μια «ενισχυμένη» έκδοση του με την ονομασία «Maximus».

Σε σχέση με τις… συμβατικές εκδόσεις του νέου Jeep Gladiator, το μοντέλο Maximus που επιμελήθηκε η εταιρεία βελτιώσεων Hennessey διαφέρει οπτικά χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος (κατά 15 εκ. περίπου), τους τονισμένους θόλους των 20ιντσων τροχών με ελαστικά εκτός δρόμου και φυσικά τους διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός πίσω.
Ωστόσο, τα σημαντικά νέα εδράζονται κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα όπου ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 Hellcat κινητήρας 6,2λτ., που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων έχει δεχθεί πολλαπλές αναβαθμίσεις στην τροφοδοσία καυσίμου, την εξάτμιση και τον εγκέφαλο του, προκειμένου να αποδίδει ισχύ 1.000 ίππων και 1.265 Nm ροπής.
Σε κάθε περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι που μπορούν να καλύψουν το κόστος των 200.000 δολαρίων (περίπου 180.000 ευρώ) θα πρέπει να… βιαστούν καθώς η Hennessey έχει ανακοινώσει πως θα κατασκευάσει μόλις 24 οχήματα.