Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Fiat Fiorino έχει δεχθεί αρκετές τροποποιήσεις που στόχο έχουν να καταστήσουν πιο ελκυστική τη σχεδίαση του.

Ανανεωμένο Fiat Fiorino: Ο «γίγαντας» των αστικών μεταφορών

Διατηρώντας τη… χρυσή τομή μεταξύ των περιορισμένων διαστάσεων του αμαξώματος του και των εξαιρετικών μεταφορικών του δυνατοτήτων (ωφέλιμος όγκος φόρτωσης έως και 2,8κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο έως 660 κιλά), το Fiat Fiorino έχει δεχθεί ένα περιορισμένο facelift για το 2016 που περιλαμβάνει νέο προφυλακτήρα καθώς και νέα φωτιστικά σώματα που υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Fiat Professional. 
Στο εσωτερικό, η εργονομία και η άνεση παραμένουν τα βασικά χαρακτηριστικά ενώ οι τροποποιήσεις που έχει δεχθεί το ιταλικό μοντέλο εστιάζονται στο νέο τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια, τον βελτιωμένο φωτισμό των οργάνων, το νέο αποθηκευτικό χώρο στο ταμπλό κ.ο.κ. Παράλληλα, νέο είναι και το σύστημα πολυμέσων που περιλαμβάνει μια έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών και πολλαπλές λειτουργίες. 
Πληρέστατη είναι επίσης και η γκάμα των Euro6 κινητήρων του ιταλικού Vanette που περιλαμβάνει επιλογές με καύσιμο τη βενζίνη, το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο. 
Στους πετρελαιοκινητήρες περιλαμβάνει δύο εκδόσεις του 1.300άρη MultiJet II με ισχύ 80 & 95 ίππων ενώ ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας των 1,4λτ. αποδίδει ισχύ 77 ίππων. Τέλος η έκδοση Natural Power εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 1,4λτ. (βενζίνη – φυσικό αέριο) με ισχύ 70 ίππων. 
Οι επιλογές στα κιβώτια ταχυτήτων περιλαμβάνουν και το αυτόματο – σειριακό «Comfort-Matic» ενώ, χάρη σε συστήματα όπως το Start & Stop, η μέση κατανάλωση των προαναφερθέντων μηχανικών συνόλων ξεκινά από τα 3,8λτ./100χλμ. και οι εκπομπές ρύπων από τα 100 g/km. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fiat - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ