Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η τεράστια γκάμα εκδόσεων του Fiat Doblo περιλαμβάνει και επιλογές με κλειστό χώρο φόρτωσης (Cargo) με ωφέλιμο όγκο έως και 5,4 κ.μ.

Fiat Doblo: Η ιδανική επιλογή!

Οεκπρόσωπος της Fiat Professional στην κατηγορία των Vanette δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ούτε και για τους έλληνες επαγγελματίες καθώς έχει καταφέρει να εδραιωθεί επί σειρά ετών και στη χώρα μας ως μια από τις πληρέστερες επιλογές με τεράστια γκάμα εκδόσεων και εξαιρετική αποδοτικότητα. 
Με περισσότερες από 1,68 εκ. πωλήσεις από το 2000, το Fiat Doblo βρίσκεται πλέον στη 4η –κατά σειρά- γενιά του και στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις αμαξώματος με κλειστό (Cargo) ή ανοικτό (WorkUp) χώρο φόρτωσης, δύο μήκη αμαξώματος και μεταξονίου καθώς και ισάριθμες επιλογές ως προς το ύψος της οροφής του. 
Όλα τα παραπάνω διασφαλίζουν μια εντυπωσιακή παλέτα εκδόσεων που αναλόγως με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως και 5,4κ.μ. (ακόμη και δύο ευρωπαλέτες). 
Η γκάμα των Euro6 κινητήρων του Doblο Cargo αποτελείται από δύο turbodiesel σύνολα, τα 1.3 MultiJet II (95 ίπποι) και 1.6 MultiJet ΙΙ (120 ίπποι), αλλά και τον 1.400άρη βενζινοκινητήρα των 95 ίππων. Τις εν λόγω επιλογές συμπληρώνει ο κινητήρας των 1,4 λτ. (120 ίπποι) των εκδόσεων Natural Power με καύσιμο την αμόλυβδη βενζίνη ή το CNG.Όλοι οι κινητήρες είναι προδιαγραφών Euro 6. Στη σύντομη οδηγική μας επαφή μαζί του, εκτιμήσαμε δεόντως τη λειτουργία της ανεξάρτητης πίσω ανάρτησης Bi-link, ένα χαρακτηριστικό που έχει κατά αποκλειστικότητα στην κατηγορία.
Ενισχύοντας, τέλος, τα χαρακτηριστικά του που το κάνουν να μοιάζει με «κανονικό» επιβατικό όχημα, το Doblο Cargo είναι εξοπλισμένο με το σύστημα πολυμέσων αφής UconnectTM 5" Nav LIVE. Το ίδιο συμβαίνει και με τις τεχνολογίες που προάγουν την ασφάλεια, καθώς το παρόν δίνει ένα στάνταρ πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με ABS και EBD, ESC με ASR, HBA και Hill-Holder. Επιπλέον, προσφέρονται εμπρός και πλευρικοί αερόσακοι, ενώ προαιρετικά παρέχεται και το σύστημα Traction+ που βελτιώνει την πρόσφυση σε γλιστερά οδοστρώματα.

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fiat - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ