Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η DAF Trucks γιορτάζει τη συμπλήρωση της παραγωγής 250.000 XF με καμπίνα Super Sapce με μια επετειακή έκδοση, την «Celebration Edition».

«Επετειακή» Super Space Cab για το DAF XF

4.612 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2020)

Η DAF Trucks γιορτάζει τη συμπλήρωση παραγωγής 250.000 XF με καμπίνα Super Space, με το λανσάρισμα μιας επετειακής / συλλεκτικής έκδοσης με την ονομασία «Celebration Edition».

Η ολλανδική εταιρεία κατασκευής βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, ανακοίνωσε πως συμπληρώθηκε ο αριθμός ορόσημο των 250.000 οχημάτων XF με καμπίνα τύπου «Super Space» που είναι και η κορυφαία σε διαστάσεις που προσφέρεται για τη… ναυαρχίδα της DAF Trucks.
Για τον λόγω αυτό αποφάσισε να «γιορτάσει» το εν λόγω γεγονός με την παρουσίαση μιας συλλεκτικής έκδοσης του XF με καμπίνα Super Space, που φέρει την ονομασία «XF Super Space Cab Celebration Edition».
Οι εν λόγω εκδόσεις του DAF XF θα φέρουν χαρακτηριστικές ρίγες, που μεταξύ άλλων τις διαφοροποιούν οπτικά σε σχέση με τις υπόλοιπες ενώ, στο κορυφαίο σε χώρους και εξοπλισμό εσωτερικό, οι οδηγοί θα απολαμβάνουν μεταξύ άλλων εκτεταμένες επενδύσεις από δέρμα σε όλες τις επιφάνειες.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως, η πρώτη «Space Cab» καμπίνα που προσέφερε η DAF Trucks με το μοντέλο 3300 (πίσω στο 1988) κέρδισε άμεσα τις εντυπώσεις χάρη στους εξαιρετικούς χώρους που διασφάλιζε στο εσωτερικό η υπερυψωμένη οροφή ενώ, από το 1993, η νέα έκδοση «Super Space Cab», έθεσε νέα δεδομένα άνεσης και… χωροταξίας στον κλάδο των βαρέων φορτηγών.
Στην παρούσα φάση, οι καμπίνες Super Space Cab της DAF Trucks προσφέρουν στο εσωτερικό τους ωφέλιμο όγκο 12,6 κ.μ. με το εσωτερικό ύψος που έχει στη διάθεση του ο οδηγός να ανέρχεται στα 2,23μ. Παράλληλα, η συνολική χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων ανέρχεται στα 925 λτ. χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε και τα ιδιαίτερα μεγάλα σε διαστάσεις κρεβάτια για τους δύο επιβάτες, με το κάτω εξ αυτών να έχει πλάτος 80 εκ. και μήκος 2,2μ.
Καταλήγοντας αξίζει να σημειώσουμε πως οι καμπίνες «Space Cab Celebration Edition» θα είναι διαθέσιμες τόσο σε τράκτορα όσο και πλαίσιο φορτηγού σε συνδυασμό με τον κινητήρα Paccar MX-11 (450hp) ή τον Paccar MX-13 (480 ή 530hp).