Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι εκδόσεις «Arena» παραπέμπουν άμεσα στις δυναμικές εκδόσεις «X-Series» που η Isuzu προσφέρει σε διάφορες αγορές ανά τον κόσμο.

Η επετειακή έκδοση «Arena»

Όπως έχουμε αναφέρει και στο εκτενές αφιέρωμα που δημοσιεύσαμε σε προηγούμενο τεύχος, μέσα στο 2016 η Isuzu συμπληρώνει 100 έτη ιστορίας, διατηρώντας μια περίοπτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών πετρελαιοκινητήρων και επαγγελματικών οχημάτων όλων των τύπων. 
Στο πλαίσιο των εορτασμών της ιδιαίτερης αυτής χρονιάς – ορόσημο για την Isuzu, η επίσημη αντιπρόσωπος της για την ελληνική αγορά, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, προσφέρει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων τη νέα –συλλεκτική- έκδοση  «Arena» στους τυχερούς που θα προλάβουν να την αποκτήσουν. 
Βασισμένες στον πληρέστατο εξοπλισμό των εκδόσεων «LS», οι νέες εκδόσεις «Arena» παραπέμπουν άμεσα κατά την γνώμη μας στις… πολυπόθητες εκδόσεις «X-Series» του Isuzu D-Max που έχουν λανσαριστεί εδώ και καιρό στην αγορά της Ταϊλάνδης και όχι μόνο. 
Με πολλαπλές βελτιώσεις σε διάφορους τομείς, οι εκδόσεις «Arena» διακρίνονται για τα αυτοκόλλητα carbon στο κάλυμμα του κινητήρα και την καρότσα καθώς και πολλά ακόμη σχεδιαστικά (και όχι μόνο) στοιχεία. 
Στο σύνολο τους σχεδόν, οι στυλιστικές διαφοροποιήσεις των εκδόσεων «Arena» από τις… συμβατικές εκδόσεις του D-Max φέρουν μαύρη ματ βαφή και εστιάζονται στις ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών, το roll-bar, το συρόμενο κάλυμμα του χώρου φόρτωσης (προαιρετικά και Δωρεάν για τις παραγγελίες έως 30/6), τις ράγες οροφής, τις φιμέ επενδύσεις σε όλες τις πλευρικές γυάλινες επιφάνειες ενώ, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα ειδικά αυτοκόλλητα σήματα για τα «100 χρόνια ιστορίας» της Isuzu στα πλευρικά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης καθώ και την σκουρόχρωμη μάσκα που φιλοξενεί το –κόκκινο- λογότυπο της Isuzu.  

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ