Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σε διαδρομές με κλειστές καμπές, το Isuzu D-Max Arena θα διατηρηθεί στην προβλεπόμενη πορεία του με άνεση, ενώ υποστροφή θα εμφανιστεί με προοδευτικό τρόπο και μόνο στο όριο.

Οι μεγάλες γωνίες προσέγγισης, ράμπας & διαφυγής του αμαξώματος καθώς και οι προστατευτικές επενδύσεις στο κάτω μέρος του, διασφαλίζουν την εξαιρετική εκτός δρόμου συμπεριφορά του D-Max Arena.

¶νετο και προβλέψιμο παντού και πάντα

Η αυξημένη απόσταση της θέσης οδήγησης από το έδαφος σε συνδυασμό με τους μεγάλους καθρέπτες και τις ευρείες γυάλινες επιφάνειες, διασφαλίζουν ένα πολύ καλό περιμετρικό πεδίο για τον οδηγό.  
Κατά την κίνηση σε υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο, το D-Max Arena δεν επηρεάζεται από έντονες ριπές ανέμου και η ρύθμιση της ανάρτησης θα επιτρέψει στον οδηγό να κινηθεί αρκετά γρήγορα σε ανοιχτές καμπές. 
Σε δρόμους με κλειστές στροφές, απαιτείται η σχετική εξοικείωση με το μέγεθος του αμαξώματος, τη διαδρομή των αναρτήσεων αλλά και την ύπαρξη ή όχι φορτίου χωρίς ωστόσο να υπάρχει το παραμικρό σημείο… ανησυχίας ως προς την εκδήλωση των δυναμικών αντιδράσεων του αμαξώματος (υπερστροφή – υποστροφή), που εμφανίζονται πάντα με προοδευτικό τρόπο. 
Εκτός δρόμου, το D-Max επωφελείται από τις μεγάλες γωνίες του αμαξώματος και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τις προστατευτικές επενδύσεις στο κάτω μέρος για το κάρτερ κ.ο.κ. 
Πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων όπως τα Brake Assist, ESC, Traction Control System αλλά και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα 4κίνησης με αργές σχέσεις, συμπεριλαμβάνονται φυσικά στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων Arena, προκειμένου να προσφέρουν την απαραίτητη χείρα βοηθείας στον οδηγό στις δύσκολες περιστάσεις. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ