Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επετειακό D-Max Arena

16.208 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2016)

Οδηγούμε πρώτοι τη νέα –επετειακή» έκδοση «Arena» του D-Max που η ελληνική αντιπροσωπεία της Isuzu, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, θα προσφέρει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.εμπειρίες μας από το νέο αυτό… αντικείμενο πόθου!

Το Isuzu D-Max δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ιδίως στους έλληνες επαγγελματίες δεδομένου ότι, εδώ και χρόνια συγκαταλέγεται στις πιο επιτυχημένες εμπορικά προτάσεις της κατηγορίας των Pick-Up. 
Οι εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες συνδυάζονται με ένα ιδιαίτερα χαμηλό Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας, ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας με την κορυφαία ποιότητα κύλισης και η δυναμική εκτός δρόμου συμπεριφορά του με την πλήρη γκάμα εκδόσεων ως προς τον τύπο της καμπίνας (Regular, Extended & Crew Cab). 
Ωστόσο, τα θετικά γνωρίσματα του ιαπωνικού μοντέλου δεν σταματούν εκεί καθώς, ο ολιγαρκής σε καύσιμο πετρελαιοκινητήρας των 2,5λτ. που αποδίδει ισχύ 163 ίππων και μέγιστη ροπή 400 Nm από τις 1.400 σ.α.λ., εμφανίζει μέση κατανάλωση καυσίμου από 7,3λτ./100χλμ., για μεικτό κύκλο κίνησης. 

Με κόστος από 34.650 ευρώ
Το κόστος αγοράς των επετειακών εκδόσεων «Arena» του Isuzu D-Max ορίζεται στα 34.650 ευρώ για τις εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο και στα 36.150 ευρώ για τις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. 
Το Isuzu D-Max Arena θα είναι διαθέσιμο μόνο σε κόκκινη (Venetian Red) ή άσπρη (Splash White) βαφή αμαξώματος, με μαύρο δερμάτινο σαλόνι με ραφές κόκκινου χρώματος, για περιορισμένο αριθμό οχημάτων και με παράδοση μέσα σε 20 – 25 μέρες περίπου. 
Τέλος, για όσους σπεύσουν να παραγγείλουν τις εν λόγω εκδόσεις έως και την 30η Ιουνίου), η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει Δωρεάν το συρόμενο (με κλείδωμα) κάλυμμα του χώρου φόρτωσης.