Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επιχειρώντας σε εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας

Δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε πως στο εσωτερικό των εκδόσεων «Arena» οι –έως πέντε- ενήλικοι επιβάτες που μπορούν να φιλοξενηθούν στα αναπαυτικά καθίσματα με το πλούσιο αφρώδες υλικό και την καλή πλευρική στήριξη του σώματος τους, απολαμβάνουν ανέσεις εφάμιλλες με τα όσα προσφέρουν πολυτελή επιβατικά οχήματα. 
Η εργονομική θέση και η ευχρηστία όλων ανεξαιρέτως των χειριστηρίων για τις διάφορες λειτουργίες του οχήματος, ο ευανάγνωστος πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη αφής των 8 ιντσών στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, διευκολύνουν σημαντικά το έργο του οδηγού ενώ, πληρέστατος είναι και ο σχετικός εξοπλισμός άνεσης. 
Πέραν όμως αυτού, πολλαπλοί είναι και οι αποθηκευτικοί χώροι που έχουν διασφαλιστεί στο εσωτερικό των θυρών, μεταξύ των καθισμάτων, μπροστά από τον οδηγό, στην οροφή του οχήματος αλλά και κάτω από τις βάσεις της πίσω σειράς καθισμάτων. 
Επιπρόσθετα, οι έξι συνολικά αερόσακοι, οι βάσεις isofix στα πίσω καθίσματα, οι εκτεταμένες ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης του αμαξώματος (εμπρός – πίσω) κ.ο.κ., διασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο παθητικής ασφάλειας για όλους τους επιβάτες σε περίπτωση πρόσκρουσης. 
Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως οι εκδόσεις Arena είναι διαθέσιμες με δερμάτινες επενδύσεις μαύρου χρώματος με κόκκινες ραφές και λεπτομέρειες, στο τιμόνι, τον επιλογέα ταχυτήτων και τα καθίσματα. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ