Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μην χάσετε τη δοκιμή του νέου Ford Transit Custom EcoBlue στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών που κυκλοφορεί σύντομα…

Επιβεβαιώνοντας την υπεροχή του!

3.811 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2017)

Στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας που κυκλοφορεί σύντομα, μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του ανανεωμένου Ford Transit Custom με τον ολοκαίνουργιο πετρελαιοκινητήρα EcoBlue των 2,0λτ.

Για ακόμη μια χρονιά, η Ford επιβεβαίωσε την εξαιρετική –και πληρέστατη- γκάμα ελαφρών επαγγελματικών που διαθέτει, αποσπώντας τις υψηλότερες πωλήσεις τόσο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο όσο και στην ελληνική αγορά.
Ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της εταιρείας είναι το Transit Custom που έχει δεχθεί σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, γεγονός που του επέτρεψε να διατηρήσει –με άνεση- τα πρωτεία στην ελληνική αγορά των ελαφρών Van και μάλιστα με διαφορά από τον ανταγωνισμό.
Ωστόσο, το σημαντικότερο νέο στοιχείο του Ford Transit Custom είναι η υιοθέτηση ενός ολοκαίνουργιου πετρελαιοκινητήρα, το TDCi EcoBlue των 2,0λτ., ο οποίος αντικαθιστά τον προγενέστερο Duratorq TDCi των 2,2λτ.
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με ισχύ 105, 130 και 170 ίππων, το εν λόγω μηχανικό σύνολο εμφανίζει αυξημένα επίπεδα ροπής και ισχύος σε όλες ανεξαιρέτως τις εκδόσεις του σε σχέση με τον κινητήρα που αντικαθιστά, ενώ την ίδια στιγμή, εμφανείς είναι οι μειώσεις στα επίπεδα θορύβου που παράγει, τη μέση κατανάλωση καυσίμου και φυσικά τις εκπομπές ρύπων.
Προκειμένου λοιπόν να σκιαγραφήσουμε τα στοιχεία που έχουν συμβάλλει στην εξαιρετική εμπορική πορεία του νέου Ford Transit Custom EcoBlue, στις σελίδες του επόμενου τεύχους του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών φιλοξενούμε τη δοκιμή της έκδοσης Van L1H1 του Transit Custom, με την έκδοση των 130 ίππων (385 Nm) του κινητήρα EcoBlue και με το επίπεδο εξοπλισμού «Trend».
Μην το χάσετε!