ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing

Πιθανότατα μέσα στο 2ο 6μηνο του 2016 αναμένεται να παρουσιαστεί από τη Nissan ο αντικαταστάτης του Primastar, το νέο NV300.

Επιβεβαίωση για το NV300

1.890 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2016)

Η Nissan ανακοίνωσε και επίσημα πως μέσα στο 2016 αναμένεται να επεκτείνει τη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της με την παρουσίαση του αντικαταστάτη του Primastar.

Όπως έχουμε δημοσιεύσει από τις αρχές Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, η Nissan αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο μέσα στο 2016, με την ονομασία «NV300» που θα αντικαταστήσει το Primastar στην υπάρχουσα γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το νέο NV300 αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2ο 6μηνο του 2016 και θα… τοποθετηθεί μεταξύ των NV200 και NV400 στη γκάμα της Nissan.

Καλυπτόμενο από Επίσημη Εργοστασιακή Εγγύηση 5 ετών ή 160.000 χλμ. που θα εκτείνεται και στα γνήσια αξεσουάρ της Nissan, το NV300 αναμένεται να προσδώσει νέα ώθηση στις πωλήσεις της εταιρείας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, μαζί με το νέο NP300 Navara που εντός των ημερών ξεκινά την εμπορική του πορεία και στη χώρα μας.

Παράλληλα, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι μέχρι στιγμής πληροφορίες από το «στρατόπεδο» της Nissan αναφέρουν πως, ο αντικαταστάτης του NV200, υπολογίζεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ προς το τέλος της τρέχουσας 10ετίας (2019 – 2020) και θα είναι μικρότερος σε διαστάσεις από το υπάρχον μοντέλο, προκειμένου να διασφαλιστεί ο απαιτούμενος –ζωτικός- χώρος στη γκάμα της Nissan για το νέο NV300.

Πέραν αυτού, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο NV300 της Nissan, θα κατασκευάζεται στη γραμμή παραγωγής της Renault στο Sandouville, όπου παράγονται επίσης ορισμένες εκδόσεις του νέου Opel Vivaro. Πληροφοριακά, στο συγκεκριμένο εργοστάσιο θα κατασκευάζεται και ένα ακόμη μελλοντικό μοντέλο, ο αντικαταστάτης του Fiat Scudo!

Εν αναμονή λοιπόν για περισσότερες πληροφορίες…