Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες του «Γέφυρα e-pass», ανακοίνωσε η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για τους συνδρομητές της.

Εποχή «web banking» για τη Γέφυρα Ρίου

3.178 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2019)

Από την Δευτέρα, 8 Ιουλίου, οι χρήστες της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου μπορούν να χρησιμοποιούν τις νέες ψηφιακές (online) υπηρεσίες του «Γέφυρα e-pass» μέσα και από την εφαμοργή «My Gefyra».

Η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων διοδίων της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και η προσαρμογή τους στην διαδικτυακή εξυπηρέτηση των χρηστών, επιτρέπει πλέον στους συνδρομητές την άμεση επαναφόρτιση του «Γέφυρα e-pass», κάνοντας χρήση της χρεωστικής ή της πιστωτικής κάρτας τους, μέσω της ιστοσελίδας www.gefyraepass.gr.
Παράλληλα, είναι σε θέση να επαναφορτίσουν τον λογαριασμό τους, μέσω της τραπεζικής τους κάρτας, κατεβάζοντας την εφαρμογή «My Gefyra» για συσκευές Android ή IOS.
Αυτό σημαίνει πως οι συνδρομητές μπορούν πλέον να κάνουν online πληρωμές κατευθείαν από τον λογαριασμό τους και αξίζει να σημειώσουμε πως η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» είναι η πρώτη αυτοκινητοδρομική υποδομή στην Ελλάδα που εισάγει την εφαρμογή για κινητά, η οποία επιτρέπει επαναφορτίσεις συνδρομητικών λογαριασμών μέσω πιστωτικής κάρτας, καθώς επίσης και άμεσες επαναφορτίσεις με πιστωτικής κάρτας μέσω της ειδικής ιστοσελίδας.