Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Έρευνα VW: Δουλεύουν περισσότερες ώρες οι οδηγοί van φέτος

Έρευνα VW: Δουλεύουν περισσότερες ώρες οι οδηγοί van φέτος

2.216 Επισκέψεις στο άρθρο

- Το 60% των οδηγών van δουλεύει 7% περισσότερο
- Το 68% των οδηγών δεν αισθάνονται αισιόδοξοι για το μέλλον της επιχείρησης τους
- Υποστηρίζουμε όσους υφίστανται την πίεση, λέει ηγετικό στέλεχος της VW

Το 60% των οδηγών van δουλεύει 7% περισσότερο

Νέα έρευνα που δημοσίευσε ο τομέας της Volkswagen για τα επαγγελματικά οχήματα (VW Commercial Vehicle) σημειώνει ότι το 60% των οδηγών van στο Ηνωμένο Βασίλειο εργάζονται περισσότερες ώρες φέτος συγκριτικά με ένα χρόνο πριν. Συγκεκριμένα, οι οδηγοί εργάζονται πλέον κατά μέσο όρο 9 ώρες και 10 λεπτά την ημέρα, από 8 ώρες και 34 λεπτά προηγουμένως, που αντιπροσωπεύει αύξηση 7%. Ταυτόχρονα 2 στους 5 οδηγούς εργάζονται περισσότερες από 10 ώρες την ημέρα.

Το 68% των οδηγών δεν αισθάνονται αισιόδοξοι για το μέλλον της επιχείρησης τους

Η έρευνα που αφορά 1.000 οδηγούς van, διαπίστωσε επίσης ότι το 68% εξ αυτών δεν αισθάνονται περισσότερο αισιόδοξοι για τις προοπτικές της επιχείρησής τους από ό,τι πέρυσι, με την αύξηση στο κόστος των υλικών να συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Υποστηρίζουμε όσους υφίστανται την πίεση, λέει ηγετικό στέλεχος της VW

Ο διευθυντής του στόλου της VW Commercial Vehicle, Craig Cavanagh, δήλωσε επί του θέματος: «Αντιμέτωποι με περισσότερες ώρες εργασίας και ανησυχίες γύρω από το αυξανόμενο κόστος των υλικών, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς την πίεση που αισθάνονται οι οδηγοί van του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεών τους. Υποστηρίζουμε όσους υφίστανται την πρόσθετη αυτή πίεση, για να μπορέσουν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις του σε λειτουργία και το κόστος στο ελάχιστο δυνατό».