Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Έρχεται το πρώτο pick-up της Kia, το Τasman

Έρχεται το πρώτο pick-up της Kia, το Τasman

  • Έρχεται το πρώτο pick-up της Kia, το Τasman
  • Έρχεται το πρώτο pick-up της Kia, το Τasman

Έρχεται το πρώτο pick-up της Kia, το Τasman

2.405 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2024)

- Φωτογραφίστηκε καμουφλαρισμένο στο δρόμο
- Θα μπορεί να κουβαλήσει 1 τόνο φορτίου και να ρυμουλκήσει 3,5 τόνους
- Μπορεί να έρχεται με diesel κινητήρα 275 ίππων

Φωτογραφίστηκε καμουφλαρισμένο στο δρόμο

Φήμες για ένα pick-up της Kia, το λεγόμενο Tasman, κυκλοφορούν εδώ και καιρό, την περασμένη εβδομάδα όμως επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω αφού κατασκοπευτικές φωτογραφίες εντόπισαν το εν λόγω μοντέλο να δοκιμάζεται στους δρόμους καμουφλαρισμένο. Θα είναι το πρώτο pick-up που βγάζει η κορεάτικη εταιρία στην ιστορία της, με τις λεπτομέρειες του ωστόσο να παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής. Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι ηλεκτρικό, υβριδικό ή αν θα έρχεται απλώς με κινητήρα εσωτερικής καύσης, αλλά σχεδιαστικά δεν φαίνεται να φέρει τα μοτίβα που η Kia χρησιμοποιεί για τα ηλεκτρικά της μοντέλα.   

Θα μπορεί να κουβαλήσει 1 τόνο φορτίου και να ρυμουλκήσει 3,5 τόνους

Με ένα σκούρο γκρι σκέπασμα να καλύπτει τα περισσότερα χαρακτηριστικά του, δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να σχολιάσουμε πέρα από την σιλουέτα. Το νέο όχημα θα έχει σχεδίαση τριών όγκων, με μια καμπίνα που φαίνεται να έχει και πίσω καθίσματα επιβατών. Το μοντέλο έχει υψηλή απόσταση από το έδαφος που ενισχύει τις off-road δυνατότητές - αναγκαίες για ένα pick-up. Από ότι άφησε η Kia να φανεί στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, το μοντέλο έρχεται με αρκετά μεγάλους προβολείς, και έναν αεραγωγό στην μέση που φέρει το έμβλημα της Kia απάνω του. Οι πλαϊνοί καθρέφτες φαίνεται πως έχουν LED φώτα στα καπάκια τους, για την σήμανση του φλας. Οι φήμες κάνουν λόγο για δυνατότητα να κουβαλήσει φορτίο 1 τόνου, ενώ θα μπορεί να ρυμουλκήσει 3,5 τόνους. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Μπορεί να έρχεται με diesel κινητήρα 275 ίππων

Αν αποκλείσουμε την περίπτωση του νέου pick-up να είναι ηλεκτρικό, το νέο μοντέλο ίσως έχει τον ίδιο κινητήρα που έχει το SUV της Kia, Mohave. Μιλάμε για έναν V6 πετρελαιοκινητήρα με ισχύ 257 ίππων και 560 Νm ροπής. Το Mohave είναι τετρακίνητο, με την κίνηση να μεταδίδεται από τον V6 στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 8 σχέσεων.