Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

O Όμιλος PSA υπολογίζεται πως θα έχει λανσάρει ηλεκτροκίνητες εκδόσεις σε όλα τα ελαφρά επαγγελματικά των Citroen, Opel & Peugeot έως το 2021.

Ερχονται τα ηλεκτρικά Vans του Ομίλου PSA

8.407 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2019)

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Ομίλου PSA, όλα τα ελαφρά επαγγελματικά των εταιρειών Citroen, Opel & Peugeot, θα αποκτήσουν πλήρως ηλεκτροκίνητες εκδόσεις έως το 2021.

Αρχής γενόμενης από το 2020, η γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών του Ομίλου PSA, αναμένεται να αποκτήσει ηλεκτροκίνητες εκδόσεις με την διαδικασία να ολοκληρώνεται μέσα στο 2021.
Πιο συγκεκριμένα, όλα τα ελαφρά επαγγελματικά των εταιρειών Citroen (Berlingo, Jumpy, Jumper), Opel (Combo, Vivaro, Movano) και Peugeot (Partner, Expert, Boxer) θα λανσαριστούν σταδιακά και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, ο Όμιλος PSA ευελπιστεί να διατηρήσει την εξαιρετική εμπορική πορεία των εκπροσώπων του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την αγορά των ελαφρών επαγγελματικών, παρουσιάζοντας νέες εκδόσεις με ηλεκτροκινητήρα για τα προαναφερθέντα οχήματα σε δύο εκδόσεις.
Με βάση το πρότυπο μέτρησης της μέσης κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων «WLTP», τα ελαφρά επαγγελματικά του Ομίλου (καθώς και οι επιβατικές τους εκδόσεις) θα είναι διαθέσιμα ως πλήρως ηλεκτροκίνητα με μέγιστη αυτονομία από 200 έως 300 χλμ.
Στην πρώτη περίπτωση, θα εφοδιάζονται με μπαταρίες χωρητικότητας 50 kWh ενώ η μέγιστη αυτονομία των 300 χλμ. θα επιτυγχάνεται λόγω της ύπαρξης μπαταριών χωρητικότητας 75 kWh.
Τέλος, πληροφοριακά αναφέρουμε πως τα Vanettes του Ομίλου (Citroen Berlingo, Opel Combo Cargo και Peugeot Partner) θα παράγονται στο Hordain (Β. Γαλλία) ενώ το ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης της κίνησης τους θα εγκαθίσταται στο εργοστάσιο Tremery (A. Γαλλία).