Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Από δεξιά, η συμβατική, η ηλεκτρική και η υδρογονοκίνητη έκδοση του δημοφιλούς Peugeot Expert.

Αποδοτικοί οι σύγχρονοι, BlueHDi, πετρελαιοκινητήρες του Peugeot Expert.

Πλήθος επιλογών εξοπλισμού στο καλοφτιαγμένο και λειτουργικό σαλόνι του Peugeot Expert.

Οι διαστάσεις των τριών εκδόσεων μήκους του Peugeot Expert.

Όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις αμαξώματος του πετρελαιοκίνητου Peugeot Expert.

H ταχεία φόρτιση του e-Expert (στο 80%) επιτυγχάνεται σε 30 λεπτά (για την μπαταρία των 50kWh) ή σε 45 λεπτά (75kWh).

Expert: To Peugeot με την ευρύτερη γκάμα

5.492 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2021)

Σε πλήθος εκδόσεων αμαξώματος διατίθεται το δημοφιλές Expert, με το Μεσαίο Van της Peugeot να εντάσσει στη γκάμα του -πέραν των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων- το βραβευμένο ως «Van της Χρονιάς 2021», ηλεκτρικό e-Expert και προσεχώς το e-Expert Hydrogen, το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Peugeot που θα κινείται με υδρογόνο.

Δύο χρόνια περίπου έχουν περάσει από τότε που η Peugeot αναβάθμισε τα χαρακτηριστικά του Expert, εξοπλίζοντας τη γκάμα του με τους σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες BlueHDi, αντιρρυπαντικών προδιαγραφών Euro 6d-Temp.
Στη βάση συναντάμε το σύνολο των 1,5 λτ. απόδοσης 100 ίππων, ενώ πιο ψηλά, το 2λιτρο μοτέρ προσφέρει ισχύ 120, 150 και 180 ίππων. Οι εκδόσεις των 120 και 150 ίππων συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και αυτή των 180 ίππων με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο «ΕΑΤ8». Σε κάθε περίπτωση, όλες οι εκδόσεις κινητήρων του Van της Peugeot φέρουν το σύστημα «S&S».
 
Κατά τα γνωστά, το Peugeot Expert στηρίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα EMP2 του γαλλικού ομίλου και στην έκδοση Van, προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις μήκους: την Compact των 4.606 χλστ., την Standard των 4.956 χλστ. και τη Long των 5.308 χλστ. Το ωφέλιμο φορτίο του Μεσαίου Van της Peugeot είναι -ανάλογα με την έκδοση- από 1.000 έως 1.400 κιλά, ενώ ο ωφέλιμος όγκος της κλούβας είναι 4,6, 5,3 και 6,1 κ.μ. για τις τρεις πιο πάνω εκδόσεις αντίστοιχα. Σημειώνεται, πως το προαιρετικό σύστημα επέκτασης του χώρου φόρτωσης από την πλευρά του συνοδηγού, Moduwork, αυξάνει τον όγκο της κλούβας κατά 0,5 κ.μ. και επιτρέπει τη μεταφορά αντικειμένων μήκους έως και 4 μέτρων.
 
Οι τιμές του Peugeot Expert L1 1.5 BlueHDi 100 S&S ξεκινούν (χωρίς ΦΠΑ) από τα 22.082 ευρώ.
Δείτε αναλυτικά εδώ τις τιμές όλων των εκδόσεων του Expert, αλλά και των υπολοίπων επαγγελματικών οχημάτων της Peugeot.
 
Οι εναλλακτικές εκδόσεις του Peugeot Expert
Σημειώνεται, πως διαθέσιμο στην Ελλάδα σε τιμές που ξεκινούν από τα 33.306 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) είναι και το αμιγώς ηλεκτρικό Peugeot e-Expert των 136 ίππων. Υπενθυμίζεται, πως το ηλεκτρικό Van της Peugeot Professionnel προσφέρεται σε δύο εκδόσεις μπαταρίας, για μέγιστη αυτονομία έως και 330 χλμ. Σημειώνεται, ακόμα, πως το βραβευμένο ως «Διεθνές Van της Χρονιάς 2021» (από κοινού με τα «αδελφά» μοντέλα της Citroen και της Opel) προσφέρει ωφέλιμο φορτίο που φτάνει έως και τα 1.275 κιλά, ενώ η ελκτική ικανότητα με φρένα ανέρχεται στον έναν τόνο.
 
Δείτε εδώ τις τιμές όλων των διαθέσιμων ηλεκτρικών μοντέλων της ελληνικής αγοράς.
 
«Κερασάκι» στην τούρτα αποτελεί δίχως αμφιβολία το ολοκαίνουργιο e-Expert Hydrogen, μέσω του οποίου η Peugeot θα κάνει ντεμπούτο στις κυψέλες καυσίμου και στην υδρογονοκίνηση. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, το μοντέλο στηρίζεται στο ηλεκτρικό e-Expert, όμως ο ηλεκτρικός του κινητήρας παίρνει πρωτίστως ενέργεια από κυψέλες καυσίμου, οι οποίες «φουλάρουν» με υδρογόνο μέσα σε μόλις 3 λεπτά και χαρίζουν στο Van της Peugeot αυτονομία άνω των 400 χλμ. Το εμπορικό λανσάρισμα αναμένεται πριν το τέλος του τρέχοντος έτους, οπότε και θα συμπληρωθεί και η γκάμα του δημοφιλούς Μεσαίου Van της Peugeot.