Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Οι ηλεκτρικές εκδόσεις των Μεσαίων Vans του Ομίλου PSA απέσπασαν τελικά το βραβείου του «International Van of the Year» για το 2021.

Η επιτυχία του e-Jumpy είναι η 5η για την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της Citroen στον θεσμό.

Με την φετινή επιτυχία του Vivaro-e, η Opel έχει πλέον να επιδείξει τέσσερις βραβεύσεις.

To Peugeot e-Expert ήταν η 5η επιτυχία στον θεσμό και για την Peugeot.

Ηλεκτρικά τα «Vans of the Year 2021»

11.435 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2020)

Τα Citroen e-Jumpy, Opel Vivaro-e & Peugeot e-Expert, έφεραν εκ νέου το βραβείο στον Όμιλο PSA, μόλις μια τριετία μετά την αντίστοιχη βράβευση και των νέων Vanettes των εν λόγω εταιρειών.

Με μια νέα μεγάλη επιτυχία για τα Μεσαία Vans του Ομίλου PSA συμπληρώθηκε η 30η διεξαγωγή της διαδικασίας για την ανάδειξη του «International Van of the Year Award», καθώς τα μοντέλα Citroen e-Jumpy, Opel Vivaro-e και Peugeot e-Expert συγκέντρωσαν την πλειοψηφία των ψήφων της κριτικής επιτροπής.
Τα «τρίδυμα» Μεσαία Vans του Ομίλου απέσπασαν συνολική βαθμολογία 131 ψήφων, αφήνοντας σε απόσταση τον ανταγωνισμό. Ακολούθησαν οι δύο νέοι εκπρόσωποι της Mercedes-Benz, τα eSprinter & Vito με 55 και 36 ψήφους αντίστοιχα ενώ, στην 4η θέση βρέθηκαν οι νέες εκδόσεις «Active» και Trail του Ford Transit.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Senior Vice-President του Ομίλου PSA για τον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, κ. Xavier Peugeot, ανέφερε πως: «… Ο Όμιλος PSA είναι πανευτυχής και περήφανος για το βραβείο International Van of the Year 2021 καθώς αυτό επιβεβαιώνει την επιτυχία των εκπροσώπων μας στην κατηγορία των Μεσαίων Vans αλλά και της στρατηγικής που έχουμε αποφασίσει να ακολουθήσουμε αναφορικά με τον εξηλεκτρισμό τους, με βασικό γνώμονα να μην υπάρξουν συμβιβασμοί στις απαιτήσεις των πελατών μας».
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή η επιτυχία είναι η 5η τόσο για τη Citroen όσο και για την Peugeot, ενώ από το 1992, όταν και καθιερώθηκε ο θεσμός, τέσσερις φορές το βραβείο έχει κερδίσει η Opel.
Οι Citroen & Peugeot έχουν κατακτήσει (από κοινού) το βραβείο τις χρονιές 2019 (Citroen Berlingo – Peugeot Partner), 2009 (Citroen Nemo – Peugeot Bipper), 2008 (Citroen Jumpy – Peugeot Expert), 1997 (Citroen Berlingo – Peugeot Partner) & 1994 (Citroen Jumper – Peugeot Boxer).
Αντίστοιχα, η Opel ήταν νικήτρια του βραβείου τις χρονιές 2019 (Combo), 2002 (Vivaro) & 1999 (Astra Van).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία ανάδειξης του φετινού βραβείου, στο video που ακολουθεί…
 

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις