Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Peugeot Expert θα διατεθεί σταδιακά από τον Μάιο στις διάφορες αγορές της ΕΕ με νέους κινητήρες τεχνολογίας Euro 6d-Temp ως προς τις εκπομπές ρύπων.

Νέοι Euro 6d Temp κινητήρες για το Expert

4.430 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2019)

Η Peugeot ανακοίνωσε πως από τον Μάιο θα ξεκινήσουν στις διάφορες αγορές της ΕΕ οι πωλήσεων του αναβαθμισμένου Expert με τους νέους κινητήρες τεχνολογίας Euro 6d-Temp.

Όπως έχουμε δημοσιεύσει και πρόσφατα, η Peugeot αναμένεται να λανσάρει στις διάφορες αγορές της ΕΕ με αναβαθμισμένους Euro 6d-Temp κινητήρες (σε ότι αφορά στις εκπομπές ρύπων) καθώς και νέες εξοπλιστικές εκδόσεις.
Από τον προσεχή Σεπτέμβριου του 2019, όλα τα νέα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που ταξινομούνται στις διάφορες αγορές της ΕΕ επιβάλλεται να πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων του ευρωπαϊκού πρωτοκόλλου «Euro 6d-Temp» ενώ, την ίδια στιγμή η μέση κατανάλωση που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές, πρέπει να υπολογίζεται με βάση το πρότυπο «WLTP» (Worldide Harmonized Light-Duty Vehicle Test Procedure) που αντικαθιστά το πρότυπο «NEDC» που εφαρμόζεται μέχρι στιγμής.
Σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του γαλλικού Μεσαίου Van, σημαντική είναι η προσθήκη του νέου BlueHDi πετρελαιοκινητήρα των 1,5 λτ. που θα είναι διαθέσιμος με απόδοση 100 ίππων ενώ διατηρείται ο αντίστοιχος BlueHDi των 2,0λτ. σε εκδόσεις με ισχύ 120, 150 και 180 ίππων. Οι εκδόσεις των 120 και 150 ίππων θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ η έκδοση των 180 ίππων θα συνδυάζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο «ΕΑΤ8» που αντικαθιστά στην 6τάχυτη υπάρχουσα πρόταση.
Σε κάθε περίπτωση, όλες οι εκδόσεις κινητήρων του αναβαθμισμένου Peugeot Expert θα φέρουν σύστημα «S&S».