Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing
FUSO NOMADPro: Ένας χώρος εργασίας με τροχούς για τους λάτρεις της φύσης

FUSO NOMADPro: Ένας χώρος εργασίας με τροχούς για τους λάτρεις της φύσης

2.304 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2022)

Η Daimler FUSO σχεδίασε ένα νέο πρωτότυπο που βασίζεται στο ευέλικτο σασί του FUSO Canter, ένα μεταμορφωμένο σύγχρονο χώρο εργασίας με ρόδες με προσανατολισμό το μέλλον και την επαφή με τη φύση.

Εξυπηρετώντας τις ανάγκες των ατόμων με τηλεργασία

Το FUSO NOMADPro συνδυάζει μια δημιουργική σύγχρονη φιλοσοφία οχήματος με παραδοσιακά ιαπωνικά σχεδιαστικά στοιχεία. Όταν σχεδίαζαν το NOMADPro, οι σχεδιαστές είχαν στο μυαλό τους ένα όχημα που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες των ατόμων που είναι λάτρεις της φύσης και του camping, και θέλουν να συνδυάζουν την τηλεργασία στην καθημερινότητα τους. Έτσι λοιπόν, το FUSO NOMADPro επιτρέπει στους επιβάτες του να μπορούν να εργάζονται και να έχουν άμεση επαφή με τη φύση, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο πολλές νέες δυνατότητες για σύγχρονα, ατομικά μοντέλα εργασίας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στο εσωτερικό κυριαρχούν φυσικά υλικά & ιαπωνικά σχεδιαστικά στοιχεία

Η σχεδίαση του αμαξώματος του FUSO NOMADPro καταδεικνύει την ευελιξία του πλαισίου Canter και το ευρύ φάσμα εφαρμογών του ελαφρού φορτηγού, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει νέες δυνατότητες προσαρμογής και χρήσης. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η αναδιπλούμενη δεξιά πτέρυγα, η οποία πάει την εμπειρία εργασίας σε εξωτερικούς χώρους σε άλλα επίπεδα. Στο εσωτερικό κυριαρχούν φυσικά υλικά και ιαπωνικά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως δάπεδα από ξύλο μπαμπού με ένθετα πλακιδίων, επιφάνειες από φυσικό ξύλο και καθίσματα σε στυλ τατάμι.
 

Εφοδιασμένο με κρεβάτι, κουζίνα, νεροχύτη και ντους

Το όχημα είναι εξοπλισμένο με αποθηκευόμενο τραπέζι και πάγκους που παρέχουν άνετο χώρο εργασίας για έως και δύο άτομα. Επιπλέον, το FUSO NOMADPro είναι εξοπλισμένο με πτυσσόμενο κρεβάτι, κουζίνα στούντιο, νεροχύτη και χώρο ντους.

 


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »